Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

22 april 2022

Voorkom haaruitval na corona met Sweet Bunny haarvitamines

We weten inmiddels allemaal de standaard klachten voor het corona virus. Maar buiten het smaakverlies, reukverlies of andere klachten, horen we ook steeds vaker nieuwe klachten en vooral veel nakomende problemen. Een van deze blijvende klachten is haaruitval, blijkt na onderzoeken.

Haaruitval door corona

Uit nieuwe onderzoeken blijkt dat 1 op de 4 besmette personen last hebben van haaruitval.
Rick Waalboer (dermatoloog in het Erasmus MC in Rotterdam, Nederland) geeft aan dat haarverlies normaal is en dat wat meer haar verliezen, verschillende redenen kan hebben. Dit kan komen door stress of bijvoorbeeld een andere ziekte. Uit internationale studies blijkt dat ongeveer 25 procent van de coronapatiënten die in het ziekenhuis heeft gelegen, last krijgt van haaruitval.

Volgens Rick Waalboer heeft dit mogelijk verschillende oorzaken. Zo kan dit liggen aan de koorts die veel Corona patiënten ervaren. Koorts is al langer een veel voorkomende oorzaak van haarverlies. Ook kan het liggen aan het tekort aan zuurstof in de haarzakjes, wat kan komen door Corona. Tevens wijst het onderzoek ook uit dat je niet extreem ziek hoeft te zijn of zijn geweest. Ook mensen met mindere corona klachten kunnen last krijgen van haaruitval. Waalboer zegt hierover: Het kan ook al optreden bij mensen die bijvoorbeeld stress ervaren door zelfisolatie of quarantaine.’

Wat is er aan te doen?

Haaruitval gebeurd niet bij iedereen. Maar het is lastig te zeggen bij wie dit wel gaat voorkomen en bij wie niet. Helaas is er nog geen oplossing om dit te voorkomen, behalve jouw haar zo gezond mogelijk te houden.

Daarom is het belangrijk goed voor jouw haren te zorgen, al lang voordat je eventueel ziek gaat worden. Met de haarvitamines van Sweet Bunny, ben je verzekerd van extra verzorging en versterking van jouw haar. Sweet Bunny gummies zijn samengesteld met 13 vitamines en mineralen van hoge kwaliteit om je beschadigde haar te herstellen en je haarzakjes te versterken. 2 Sweet Bunny-gummies per dag helpen je haarkwaliteit binnen 30 dagen te verbeteren. Je haar (en nagels!) worden dikker, glanzender en groeien sneller.

De 90 dagen challenge

Begin vandaag nog jouw nieuwe verzorging van jouw haren. Met onze 90 dagen challenge dagen we jou uit om de gummies te testen. Als je na minimaal 90 dagen geen zichtbare resultaten ziet, kom je in aanmerking voor een volledige terugbetaling. Deze aanbieding is alleen van toepassing op je eerste bestelling via onze website en is niet van toepassing op groothandelsaankopen. Bekijk deze pagina voor de voorwaarden en bestel vandaag nog jouw Sweet Bunny gummies!

Onze Sweet Bunny haarvitamines zijn veganistisch, dierproefvrij, suikervrij, halal, lactosevrij, glutenvrij en vrij van titaniumdioxide.

//BOTSONIC CODE