Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  20 december 2018

  Wahl 100 jaar Limited Edition

  Wahl 100 jaar

  In 2019 is het precies een eeuw geleden dat Leo J. Wahl de eerste elektromagnetische tondeuse ter wereld uitvond: de ‘Model 66’. Sindsdien is Wahl een begrip en marktleider op het gebied van professionele machines om haren te snijden. Eind 1920 had Wahl al duizenden tondeuse verkocht aan kappers. Honderd jaar later werken er wereldwijd zo’n 3.300 mensen en zijn de producten in 180 landen te verkrijgen.

   

  Innovatie en historie

  De ontwikkeling van de eerste tondeuse leidde tot uiteenlopende innovaties voor de elektromagnetische motor. In de jaren ’60 introduceert het bedrijf een uniek scheerapparaat met een flexibel snijmes. In 1967 werd de eerste snoerloze en oplaadbare trimmer ontwikkeld. Wahl is ook verantwoordelijk voor uitvindingen als een snoerloze soldeerbout, een motor-magneet tondeuse met variabele snelheid en een tondeuse voor ‘black hair’.

   

  Wist je dat Leo J. Wahl meer dan 100 patenten op zijn naam heeft staan? Hij overleed op 20 mei 1957.

   

  Legendarische tondeuses en trimmers

  In al die jaren heeft Wahl diverse klassiekers op de markt gebracht. Wat te denken van de meest verkochte snoertondeuse: de Super Taper, voorheen bekend als S89. Of de Groomsman, ’s werelds eerste baardtrimmer met accu. Ook de 5-Star Legend mag niet ontbreken: nu al een legendarische tondeuse speciaal voor barbiertechnieken.

   

  Wahl 1919 100 Year Cordless Clipper Limited Edition

  Wahl viert haar 100-jarig jubileum met de introductie van een luxe, unieke, snoerloze tondeuse: de Wahl 1919 100 Year Cordless Clipper. Deze gelimiteerde tondeuse heeft een volledig metalen behuizing met een heavy-duty vintage look. De krachtige machine wordt geleverd in een hoogwaardige stalen verpakking.

   

  Pre-order nu! Levering medio januari 2019.

   

  Vier 100 jaar Wahl met deze iconische tondeuse!