We mogen weer!

  • Geplaatst op
We mogen weer!

Woensdag 3 maart mag je salon weer open! Eindelijk! Jij wil je nu natuurlijk zo snel mogelijk voorbereiden op de gekte die zal losbarsten. Wij helpen je graag! In dit artikel leggen we je graag uit hoe we dat gaan doen.

Is het al woensdag?

Nog een paar nachtjes slapen en dan mag je salon weer open!!! Meer dan twee maanden was je salon gesloten: een nachtmerrie! Maar aanstaande woensdag 3 maart is het zover: dan kun je eindelijk weer klanten blij maken, je collega's begroeten en je onderneming redden.

 

Natuurlijk, het zal nog steeds niet zo zijn als 'vroeger', maar wat een verademing: we mogen weer! Ondanks alle beperkingen, is het belangrijkste dat je er weer mag zijn voor je klanten. Wij wensen je heel veel succes met de topdrukte die zal komen. Weet, wij zijn er voor je.

 

 

Bestel online

Drukte voor jou betekent ook drukte voor ons. Je helpt ons enorm indien je online bestelt. Jouw bestelling komt dan automatisch uit de printer rollen, waardoor we meer orders per dag kunnen verwerken en de kans dus groter is dat jouw order tijdig verzonden wordt.

 

 

Winkel gesloten

Onze winkel is niet geopend voor bezoek, maar onze website is 24 uur per dag geopend! Hier vind je bijna ons volledige assortiment en als je iets niet kunt vinden: bel, app of mail ons. We helpen je graag!

 

Op zoek naar een nieuw salon interieur? Onze showroom is enkel geopend op afspraak: bel (033) 494 66 88 en plan je bezoek zodat we ervoor kunnen zorgen dat we je van een deskundig advies kunnen voorzien door John, Hans, Gert of Mathanya. 

 

 

Pick-up service

Onze pick-up service is wel geopend! Heb je een kleine bestelling en wil je geen verzendkosten betalen? Of woon je in de buurt en maak je graag een wandeling? Kies dan voor onze pick-up service: je ontvangt dan een bericht wanneer je bestelling gereed is en je kunt deze veilig op 1,5 meter in de winkel ophalen. 

 

Kom je er niet uit of wil je graag onze stem horen? We zijn natuurlijk telefonisch bereikbaar, het kan alleen iets langer duren dan je van ons gewend bent.