Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  10 november 2019

  Zuka, de nieuwe halskraag 2.0

  Hoe de Zuka te gebruiken

  Het gebruik van Zuka in je salon of kapperszaak kan niet eenvoudiger.

  LEKKER ZITTEN, NIET STIKKEN 

  Met Zuka hoeft de cape niet strak om de nek van de cliënt te worden getrokken. Zuka creëert een drukloze afdichting, wat betekent dat de cape comfortabel los kan worden gedragen. Klanten hebben ons verteld dat een losse cape met Zuka comfortabeler is en een schonere knip-ervaring biedt. Comfortabele klanten komen terug!

  PLAATS DE ZUKA MET HET ZUKA LOGO NAAR VOREN

  De Zuka moet op de borst en de schouders liggen. Het is niet bedoeld om als een sjaal om de nek te worden gewikkeld. Een juiste plaatsing van de Zuka zorgt voor een waterdichte afdichting en dat er geen jeukende haren langs de halslijn vallen.

  2CM OPSTAANDE RAND IS VOLDOENDE

  Alleen de binnenrand van de Zuka hoeft contact te maken met de nek om een ​​goede afdichting te creëren. De binnenrand loopt taps toe om flexibiliteit en comfort te garanderen. De overlappende randen zullen aan elkaar kleven om de Zuka op zijn plaats te houden zonder bevestigingsmiddelen.

  AANPASSEN VOOR COMFORT EN TOEGANG TOT HALSHAAR

  Zorg ervoor dat de Zuka laag genoeg zit om het haar in de nek te kunnen bijsnijden. Een te loszittende kraag kan lekken, maar de kraag mag niet strakker zijn dan nodig. In de praktijk zijn aanpassingen zelden nodig.

  DOE JE MAGIE TERWIJL ZUKA HET ZIJNE DOET

  Geniet van de glorie van een toekomstige tevreden klant.

  VERWIJDER DE LOSSE HAREN

  Zuka werkt als magie, maar het kan niet voorkomen dat haren langs de hals vallen als het wordt verwijderd. Om dit te voorkomen, blaas of verwijder je eenvoudig overtollige haren uit het hoofd en de nek van de klant.

  VERWIJDER VAN ACHTER NAAR VOREN

  Pak de Zuka met een uiteinde in elke hand en beweeg naar voren zodat overtollig haar op de kapmantel valt. Stap achteruit en bewonder de tevreden klant die je zojuist hebt gecreëerd.

  SPOELEN EN WEKEN IN DESINFECTERENDE OPLOSSING

  Spoel overtollig haar van de kraag af onder stromend water. Een beetje handzeep laat hardnekkige haren eraf glijden. Dompel vervolgens in een goedgekeurde desinfectieoplossing, zoals Barbicide, volgens de instructies van de fabrikant. Volg de lokale regels en voorschriften die betrekking hebben op jouw branche.

  DROOG MAKEN

  Dep droog met een schone handdoek en plaats op een schone plek om weer op nieuw te gebruiken. Het is belangrijk om voor elke klant een frisse, schone Zuka te gebruiken om de beste ervaring en goede sanitaire voorzieningen te garanderen.

  Vragen over de Zuka? Bel ons op 033 4946688 of bestel hem gelijk hier. Wil je toch liever de old school variant? En ken je de zwarte halskragen al?