Het Team

  • Geplaatst op
Het Team

ERVARING & GEZELLIGHEID
Gert, Olav, John, Thea, Hans, Wim, Roeland, Monique, Corine en Coby zijn verantwoordelijk voor Van der Beek. Als team steken we dagelijks al onze energie in normale dingen. We doen het graag en dat maakt het dan ook meer dan de prijs waard om met ons samen te werken.

Meer dan 75 jaar geleden is Koos van der Beek begonnen met het voorzien van zijn klanten met alle benodigde artikelen. 75 jaar later is aan deze basis normen en waarden nog niks veranderd. Als klant ontvang je van ons de volledige aandacht, doen we ons best om de nieuwste producten voor de scherpste prijs zo snel mogelijk aan je te laten zien. 

Kwaliteit, breed assortiment, scherpe prijs en een snelle levering proberen we iedere klant aan te bieden. Dat wij mensen zijn en dat het niet iedere keer lukt neemt niet weg dat we continue streven de beste kappersgroothandel van Nederland te zijn. 

Als moderne groothandel gaan we mee en lopen we voorop in de actuele behoeftes, verkopen we zoveel mogelijk alle gangbare en ongangbare producten en A-merken. Als aanvulling daarom leveren we onze huismerken Imago en Pure waarbij er een gunstige balans is tussen A-kwaliteit en prijs.

We zijn onafhankelijk en willen alleen dat jij blij de deur uit stapt of vooral weer terug komt. Als je bij ons op de zaak komt, Facebook, nieuwsbrief of Knipnieuws in de gaten houdt zie je dat we continue bezig zijn met nieuwe trends te ontdekken, handige en slimme producten aan je voor te stellen. We denken graag mee, we helpen graag ondernemen en ontwikkelen nieuwe producten of diensten als er vraag naar is. We zijn 75 jaar ervaren en dat maakt ons flexibel. We werken met een zeer ervaren team dat van beauty, electronica, inrichtingen, marketing tot kleurtechniek is onderlegt om iedere kapper te kunnen adviseren in zowel product- als zakelijke keuzes.