• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Artecno

Geen producten gevonden...

Artecno

ARTECNO: ITALIAANSE ELEGANTIE

Artecno bestaat meer dan 30 jaar en heeft inmiddels 20 jaar ervaring in het ontwikkelen en produceren van technische trolleys, accessoires en professioneel gerei voor kappers, schoonheidsspecialisten en alle andere professionele specialisaties in de schoonheidssector. 

Het elegante design, de eenvoudige functionaliteit en hoge kwaliteit van de producten zijn de onderscheidende kenmerken van Artecno’s trolleys en accessoires. Het bedrijf beschikt over samenwerkingsverbanden en partnerschappen met de grote namen in het vak, zoals L’Oréal Paris, Alter Ego Salon Exclusive en Luo Color. 

 CREATIEF & PRAKTISCH DESIGN

Dankzij het vertrouwen van de partners van Artecno en de ruime ervaring in onderzoek en ontwikkeling voor nóg praktischere en aangename oplossingen, heeft Artecno zijn gestelde doelen bereikt. Ze zijn op dit moment één van de grootste en toonaangevendste bedrijven in het kappersvak en onder schoonheidsspecialisten. Artecno kan mede daardoor de creativiteit de vrije loop laten zonder het praktische gebruik van het object uit het oog te verliezen en unieke producten te ontwikkelen met de beste Italiaanse kwaliteit. 

Hedendaags produceert Artecno trolleys, tijdschriftenrekken, stoelen, was stations, displays en accessoires voor kappers. Artecno heeft een grote productie flexibiliteit and kijkt met veel passie en interesse naar de trends en vraag van de markt. Dit zorgt voor gewenste modellen en innovatieve oplossingen die samensmelten met de eisen en wensen van zelfs de meest veeleisende klanten.