• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Actigener therapy shampoo

Merken

Actigener therapy shampoo

Oorspronkelijk werd Actigener shampoo gebruikt ter bestrijding van haar- en hoofdhuidproblemen als roos, schilfering en haaruitval. Nu blijkt de shampoo ook voor andere klachten, zoals jeuk, vet of futloos haar, de ideale oplossing te zijn. Bij kappersgroothandel Koos van der Beek vind je een mooie selectie producten van dit vooraanstaande merk.

Ontdek de voordelen van Actigener Therapy shampoo

Sinds 1965 is Actigener de natuurlijke shampoo die helpt haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en te voorkomen. De shampoo helpt klachten als roos, huidschilfers, haaruitval, jeuk, vet of slap haar aan te pakken. Je ziet en voelt het resultaat al nadat het je je haar een paar keer wast met de shampoo. Naast het oplossen van de huid- en haarproblemen, zal het haar in betere conditie zijn, gezonder en volumineuzer worden.

De oorzaken van huid- en haarproblemen

Er zijn verschillende oorzaken voor roos en schilfering van de huid. Vaak mist het bloed tijdelijk de benodigde voedingsstoffen voor de hoofdhuid of bereikt het bloed de haarwortels niet om deze te voeden. Deze oorzaken houden vaak verband met de volgende zaken:

  • Een verstoord metabolisme;
  • Een verstoord evenwicht in de vernieuwing en het afbreken van cellen;
  • Het gebruik van nicotine;
  • Consumptie van alcohol en medicijnen;
  • Stress;
  • Beschadigd haar en beschadigde haarwortels, veroorzaakt door het gebruik van haarcosmetica.

De natuurlijke ingrediënten van de Actigener Therapy shampoo stimuleren de bloedstroom in de hoofdhuid tijdens en na het gebruik. Dit geeft een aangenaam warm en tintelend gevoel, waarna de jeuk wordt vermindert en de geïrriteerde hoofdhuid kalmeert. Let op: de huid kan licht rood worden, omdat het product de bloedstroom in de hoofdhuid stimuleert. Dit verdwijnt na ongeveer 15 minuten.

Verkrijgbaar bij onze kappersgroothandel

De originele formule van de Actigener Therapy shampoo is in de loop der jaren nauwelijks veranderd. De bewezen en krachtige effecten hebben de tand des tijds doorstaan. In 2019 werd de complete productlijn overgenomen door de derde generatie van kappersgroothandel Koos van der Beek. De lijn werd vervolgens volledig gemoderniseerd, zonder aanpassingen aan de originele formule en met respect voor de lange geschiedenis. We zijn er trots op dat alle producten in Nederland worden geproduceerd en verpakt.

Maak een account aan en plaats je bestelling

Kies voor de krachtige werking van de Actigener Therapy shampoo en plaats je bestelling! Log in of maak een account aan en voeg de producten toe aan je mandje. Als kappersgroothandel bieden we je alle benodigdheden aan voor je kapsalon: van interieurproducten tot stylingproducten en betaalbare haarverf. Daarnaast zijn we erg trots op onze huismerken Imago en Pure. Heb je vragen over onze producten of diensten? Wij staan graag persoonlijk met je in contact! Bel naar 033-4946688 of stuur een e-mail naar [email protected]. Je kunt ook een afspraak maken voor een groothandelsbezoek.