• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Actigener therapy shampoo

Oorspronkelijk werd het ontwikkeld ter bestrijding van haar en hoofdhuidproblemen zoals roos, schilfering en haaruitval. Nu blijkt Actigener® ook voor andere klachten, zoals jeuk, vet of futloos haar, de ideale oplossing te zijn.
Merken

Actigener therapy shampoo

Sinds 1965 is ACTIGENER® de natuurlijke therapie shampoo die helpt haar- en hoofdhuidproblemen op te lossen en te voorkomen.

ACTIGENER® is oorspronkelijk ontwikkeld om problemen zoals roos, schilfering van de huid en haaruitval aan te pakken. Nu blijkt dat ACTIGENER® ook de perfecte oplossing is voor andere klachten, zoals jeuk en vettig of slap haar.

Je zal het resultaat al zien en voelen na het een paar keer wassen van je haar met ACTIGENER®. Afgezien van het oplossen van de problemen, zal het haar in betere conditie zijn, gezonder worden en volumineuzer worden.

Er zijn verschillende oorzaken voor roos en schilfering van de huid. De meest voorkomende zijn:

  1. het bloed mist tijdelijk de benodigde voedingsstoffen voor de hoofdhuid
  2. het bloed kan de haarwortels niet bereiken om ze te voeden. Afgezien daarvan is er een aantal oorzaken die vaak verband houden met die hierboven: een verstoord metabolisme, een verstoord evenwicht in de vernieuwing en dood van cellen, het gebruik van nicotine, alcohol en medicijnen, stress of beschadigd haar en haar wortels veroorzaakt door het gebruik van haarcosmetica.

De natuurlijke ingrediënten stimuleren de bloedstroom in de hoofdhuid tijdens en na gebruik. Dit geeft een aangenaam warm en tintelend gevoel, de jeuk wordt minder en kalmeert de geïrriteerde hoofdhuid.

Let op: de huid kan licht rood worden omdat het product de bloedstroom in de hoofdhuid stimuleert. Dit verdwijnt na ongeveer 15 minuten.

De originele formule is in de loop der jaren nauwelijks veranderd en de bewezen en krachtige effecten hebben de tand des tijds doorstaan.

In 2019 werd de complete productlijn overgenomen door de 3e generatie van de kappersgroothandel Koos van der Beek, waarna deze volledig werd gemoderniseerd zonder aanpassingen aan de originele formule en met respect voor de lange geschiedenis.

We zijn er trots op dat alle producten in Nederland worden geproduceerd en verpakt.