• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kiki Curls voor krullen

Kiki Curls is ontwikkeld speciaal voor iedereen met krullen in de wereld. People of the Curls. 100% CG friendly producten voor de perfecte krullen.
Merken

Kiki Curls voor krullen

Kiki Curls is ontwikkeld speciaal voor iedereen met krullen in de wereld. People of the Curls.

100% CG friendly ingredienten in een vacuum verpakking voor perfect doseren. Ons doel is helder, we geven je alles voor de perfecte krullen, we zorgen voor je grootste bezit en doen dat door je de 3-stappen te leren die je krullen alles geven wat ze nodig hebben.

GC Friendly - hét betere alternatief voor Controlled Chaos 

Speciaal ontwikkeld voor alle typen krullen. De GC-friendly techniek is een must om je krullen tot hun recht te laten komen door de unieke ingredienten.

Check meer GC-friendly info hier: https://www.haarspullen.nl/nl/blogs/haarspullen-info/de-curly-girl-methode-van-a-tot-z/

STAP 1 | CLEANSER

Kiki Curl Cleanser is een bijna niet schuimende en mild reinigende “cleanditioner” om dagelijks of een paar keer per week te gebruiken. Vrij van sulfaten en speciaal ontwikkeld als STAP 1 voor prachtige niet pluizende krullen.

Gebruiksaanwijzing: Doe voldoende CLEANSER in je handen om al je haar te kunnen bedekken. Maak je haar nat. Masseer zacht je haar maar vermijd de aanzet en uiteinden van het haar. Spoel met voldoende lauw water uit. Breng daarna STAP 2 het HERSTELMASKER aan om je krullen alles te geven waar ze naar verlangen.

STAP 2 | RECOVERY MASK

Ultieme haarhersteller voor dagelijks gebruik om je krullen weer in topconditie te krijgen. Maakt je haar weer sterk, hersteld poreus haar en pluis. Met lauw water, 1:10 gemixt, te gebruiken als zelfgemaakte leave-in-spray.

Gebruiksaanwijzing: Gebruik als STAP 2 na de “CLEANSER”. Breng aan op nat haar, knijp eerst het water uit je krullen. Breng direct aan op het haar en werk van de punten omhoog. Vermijd de haar aanzet. Gebruik nogmaals voor nog meer effect. Spoel niet uit wanneer je krullen erg droog zijn. Maak een spray-mask door 1:10 met lauw water te mixen.

STAP 3 |WONDER FINISH

Ontward, versterkt, definieert, ontpluist, geeft glans, beschermt tegen hitte beschadiging en houdt je krullen in controle met behoud van een natuurlijk gevoel. WONDER FINISH is je laatste krullen creme!

Gebruiksaanwijzing: Breng aan op schoon, doorweekt nat haar. Gebruik vanaf de uiteinden tot matig bij de aanzet. Kneed grote delen om krullen samen te voegen, of draai krullen om je vinger om het krullen te stimuleren. Laat aan de lucht drogen of gebruik een diffuser en föhn met KOUDE LUCHT. BELANGRIJK: Raak je krullen NIET meer aan totdat ze helemaal droog zijn! Eenmaal droog, als krullen er nat of knapperig uitzien, kneed ze subtiel of schud ze uit tot gewenste effect is bereikt.

 

No. 1 merk voor krullen. Bekijk de instructievideo’s en haal het beste uit Kiki Curls.

Kiki Curls is here! https://youtu.be/-ZgopwaSa5c

Jouw krullen problemen zijn voortaan voorbij met de producten van Kiki Curls.

Koos van der Beek heeft Kiki Curls ontwikkeld en is tevens de internationale distributeur.
Voor vragen om distributeur te worden van Kiki Curls, neem contact op met [email protected]