• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

KIS Green: 100% vegan en CG friendly

KIS Green is de nieuwe 100% vegan lijn van KIS en biedt voor elk type haar een shampoo en een conditioner met een specifieke werking, goed voor mens en natuur.
Merken

KIS Green: 100% vegan en CG friendly

100% vegan: de natuur met een plus

Duurzaamheid is meer dan een trend. Het is een overtuiging, die steeds meer mensen beweegt om anders te denken en te leven. Ook KIS wil bijdragen aan een gezonde leefomgeving en een betere toekomst voor onze planeet.

De nieuwe KIS Green is 100% vegan (geen dierlijke ingrediënten en minimaal 87% natuurlijk), geproduceerd in eigen land (minder transport, dus minder CO2-uitstoot) en verpakt in gerecyclede flacons (minder afval).

Close to perfect

Waarom niet 100% natuurlijk? Omdat we shampoos willen die écht goed reinigen en conditioners die écht goed verzorgen. Daarom kiest KIS Green voor de natuur met een plus: zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten met het maximale aan werkstoffen. Niet meer, niet minder. De producten zijn bovendien verrijkt met heerlijke aroma’s, direct uit de natuur. Close to perfect!

Samen herstellen we de bossen

KIS gaat nog een stap verder. Een deel van de opbrengst van KIS Green gaat naar Trees for All. Hiervoor planten zij bomen – honderden per jaar, elk jaar weer. Dus hoe meer KIS Green we met z’n allen gebruiken, hoe meer bossen we herstellen en beschermen. Samen geven we zo een beetje bos terug aan onze kwetsbare aarde.

Pure verwennerij voor het haar

KIS Green biedt voor elk type haar een shampoo en een conditioner met een specifieke werking én een geheel eigen aroma. De geuropbouw van de etherische oliën heeft een welhaast therapeutisch effect – voor een heerlijke wellnessbeleving.

KIS GREEN VOLUME – geeft slap en fijn haar volume

KIS GREEN SMOOTH – hydrateert droog en pluizend haar

KIS GREEN REPAIR – repareert breekbaar en beschadigd haar

KIS GREEN COLOR PROTECTING – beschermt de kleur van gekleurd en geblondeerd haar

KIS GREEN CURL – geeft krullend en gepermanent haar een boost

De voordelen van KIS Green:

  • 100% VEGAN
  • CURLY GIRL APPROVED
  • DIERPROEFVRIJ
  • 87-97% NATUURLIJKE INGREDIËNTEN
  • GERECYCLEDE VERPAKKING
  • VERRIJKT MET NATUURLIJKE AROMA’S
  • ZONDER PARABENEN, SILICONEN, SULFATEN EN SLS’S

Ook vrij van: ftalaten, fenoxyethanol, siloxanen, minerale oliën, propyleenglycol, polyethyleenglycol, isopropylalcohol, BHA, BHT, plastic materialen, synthetische kleurstoffen, octocryleen, ethylhexylmethoxycinnamaat, benzofenon-3, PEG, formaldehyden