• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Royal Kis - Together we perform as one

Wat tijdenlang onhaalbaar leek, maken de cleanditioners van Royal Kis mogelijk: optimaal reinigen, optimaal herstellen, optimaal beschermen - zonder compromis.
Merken

Royal Kis - Together we perform as one

Nieuwe generatie haarverzorging

Wat tijdenlang onhaalbaar leek, maken de cleanditioners van Royal Kis mogelijk: optimaal reinigen, optimaal herstellen, optimaal beschermen - zonder compromis. Na het gebruik van de Royal Kis producten is het haar perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf, voelt het schoon en fris aan en krijgt het glans en volume. Dit alles zonder te verzwaren, waardoor elk kapsel veel langer houdbaar blijft.

 

Reinigen en verzorgen in één

De Royal Kis cleanditioners wassen milder dan traditionele sulfaathoudende shampoos en krachtiger dan sulfaatvrije shampoos. Dit omdat ze een effectieve en bijzondere combinatie van gipskruid en alternatieve sulfaten bevatten, die haar en huid bewezen minder uitdrogen.

Minstens zo revolutionair is de verzorgende werking van de cleanditioners. De unieke combinatie van keratine met een gemodificeerde poloxamine is een slim alternatief voor siliconen, zonder de bekende nare bijwerkingen. Keratine herstelt de beschadigde gedeeltes van het haar en poloxamine legt een beschermende film rondom het haar. Het grote verschil met siliconen: het laagje is microfijn, vederlicht én uitwasbaar. Daardoor ontstaat er geen opstapeling of verzwaring met de Royal Kis cleanditioners.

Alle cleanditioners zijn vrij van parabenen en bevatten de meest milde en mensvriendelijke conserveringsmiddelen. Daarnaast zijn ze verrijkt met een mix van verzorgende botanische extracten.

Het resultaat: het haar is perfect beschermd tegen invloeden van buitenaf, zoals stylingtools. Na het drogen van het haar zijn de verzorgende eigenschappen duidelijk voelbaar en zichtbaar. Het haar voelt schoon en fris aan, en krijgt glans en volume. Dit alles zonder te verzwaren, waardoor elk kapsel veel langer houdbaar blijft.