• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Olaplex: herstelt en voorkomt beschadigd haar

Olaplex is het enige systeem, dat extreem beschadigd haar herstelt en verandert droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar. Gebruik Olaplex om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om haarbreuk te voorkomen.
Merken

Olaplex: herstelt en voorkomt beschadigd haar

Ontdek de kracht van Olaplex

Olaplex is het enige gepatenteerde systeem, dat extreem beschadigd haar herstelt en verandert droog, poreus haar in zacht, glanzend en sterk haar.

Olaplex producten voor de kapper

Het eenvoudige drie stappen systeem van Olaplex, bevat een gepatenteerd actief bestandsdeel dat op moleculair niveau zoekt naar gebroken verbindingen in het haar die worden veroorzaakt door chemische, thermische en mechanische beschadigingen. Gebruik Olaplex om beschadigd haar te herstellen of voeg het toe bij een andere behandeling om haarbreuk te voorkomen. Een geliefd product bij vele kappers!

Hoe werkt Olaplex?

Het is heel erg belangrijk dat je altijd de gebruikswijze volgt. Hieronder volgt een korte uitleg van de stappen van Olaplex.

Let op: Alleen geschikt voor professioneel gebruik.
Let op: Volg altijd de juiste gebruikswijze en mengverhouding

Stap No.1 wordt toegevoegd aan de kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een opzichzelfstaande herstellende behandeling.
Stap No.2 wordt aangebracht direct nadat de kleuring/blondeer/permanent is uitgespoeld.
Stap No.3 geef je mee aan de klant naar huis, om het haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt het haar nóg sterker. Breng eens per week een rijkelijke hoeveelheid aan op het haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel het uit en was en verzorg het haar met de shampoo en conditioner van Olaplex.

Koos van der Beek is officieel Olaplex Professional Partner

We verkopen uitsluitend Olaplex aan Koos van der Beek klanten. Geen minimale afname hoeveelheid.