Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Color Wow Get in Shape 2-in-1 Spray 150ml

  Color Wow Get in Shape 2-in-1 Spray 150ml
  Productomschrijving
  Professionele haarspray voor een natuurlijke lookColor Wow Get In Shape Hairspray is een spray die het haar een flexibele maar stevige hold geeft. Deze professionele haarspray creëert een natuurlijke look met een flexibele hold, zonder broosheid. De spray geeft het haar vorm en maakt het klaar voor verdere restyling.Dankzij de Get In Shape Haarspr...

  Professionele haarspray voor een natuurlijke look

  Color Wow Get In Shape Hairspray is een spray die het haar een flexibele maar stevige hold geeft. Deze professionele haarspray creëert een natuurlijke look met een flexibele hold, zonder broosheid. De spray geeft het haar vorm en maakt het klaar voor verdere restyling.

  Dankzij de Get In Shape Haarspray blijft je kapsel heel de dag perfect in model. Het haar krijgt een maximale glansfactor en dimensionale glow. De spray bevat ook een anti-vergelingsformule die helpt om de haarkleur mooi en levendig te houden. Het haar wordt dus niet donkerder of dof door gebruik van de Color Wow Get In Shape Hairspray, maar juist levendiger.

  Gebruiksaanwijzing

  Houd de fles zo’n 20 tot 25 cm van het haar af en spray in kleine hoeveelheden. Voor extra lift en volume: houd het haar ondersteboven en schuin terwijl je onder verschillende delen van het haar sprayt. Dit kan opnieuw worden toegepast gedurende de dag.

  Bestel Color Wow Get in Shape 2-in-1 Spray 150ml makkelijk bij koosvanderbeek.nl

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  20050019

  Eerder door jou bekeken