Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Denman D38 The Power Paddle Brush

Denman D38 The Power Paddle Brush
Productomschrijving
Een echte must-have voor kappersDe D38 Power Paddle is een combinatie van de Denman D3 en de Denman Paddle Brush. De onmiskenbare gladde, rondgevormde stylingpennen van de Denman D3 zitten ook op de Power Paddle. Deze geven de borstel een goede grip in het haar en binnen slechts enkele strijken zal het haar klitvrij en glad aanvoelen.Doordat de sty...

Een echte must-have voor kappers

De D38 Power Paddle is een combinatie van de Denman D3 en de Denman Paddle Brush. De onmiskenbare gladde, rondgevormde stylingpennen van de Denman D3 zitten ook op de Power Paddle. Deze geven de borstel een goede grip in het haar en binnen slechts enkele strijken zal het haar klitvrij en glad aanvoelen.

Doordat de stylingpennen in een luchtkussen zijn verwerkt, wordt er niet te veel druk op de hoofdhuid uitgeoefend tijdens het borstelen. De zachte en brede body, net als de Paddle Brush, maakt dat de Power Paddle ontzettend comfortabel en handig in gebruik is.

De Denman Power Paddle is ideaal voor het ontwarren, föhnen, verzorgen en stylen van alle haartypes en hierdoor zeer geschikt voor professioneel gebruik.

Productspecificaties

Artikelnummer
10081038
EAN
738623012468

Eerder door jou bekeken