WAHL BARBER COMBO HERO/LEGEND

LIMITED EDITION: WAHL LEGEND TONDEUSE & HERO TRIMMER BARBER COMBO
De Wahl Barber Combo - twee krachtige tools met een exclusieve chique zwart-gouden design. Deze unieke tondeuse en trimmer combinatie zijn dé ideale partners. Speciaal uitgerust voor de drukke barber en kapper om elke klus aan te gaan.

WAHL LEGEND TONDEUSE
De Wahl Legend Tondeuse is een snelle, cool-running tondeuse uitgerust met een “crunch”- technologie. Ook heeft de Wahl Legend Tondeuse een krachtige V9000 motor waardoor er minder trillingen en minder warmte ontwikkeling ontstaat. De professionele snijmes van de Legend Tondeuse is nu verstelbaar van 0.5 – 2.9 mm en heeft een snijbreedte van 40 mm. 

WAHL HERO TRIMMER
Om deze powerduo compleet te maken is de Wahl Hero trimmer gekozen, een miniatuur T-Blade trimmer die alle kracht van een WAHL tondeuse heeft en uitstekend is voor gebruik om strakke lijnen te creëren. De trimmer heeft een snijbreedte van 32 mm en een snijlengte van 0.4 mm, hierdoor kunt u nóg strakker trimmen.
Ook is deze trimmer fijn om te gebruiken voor het bijwerken van het gezichtshaar, de trimmer ligt namelijk goed in de hand en is lichtgewicht (190 gram) waardoor het gemakkelijk is de kleinere details en finishing touches te plaatsen. Klein maar zeer krachtig.

PERFECT VOOR DE BARBER
Zowel de de Wahl Legend tondeuse en de Hero trimmer zijn gemaakt voor continu gebruik, beiden met professionele krachtige motoren waardoor de levensduur langer is en dus perfect is voor de drukke kapper en barber! Deze gesnoerde barber combo, met een snoerlengte van 2.4 meter, biedt de gebruiker genoeg bewegingsruimte.

EXTRA
Geleverde bijbehorende accessoires:
-Legend - 8 opzetkammen (1½ mm, 3 mm, 4½ mm, 6 mm, 10 mm,13 mm, 19 mm, 25 mm)
-Hero - 3 Opzetkammen (1½ mm, 3 mm,4½ mm)
-1x Tondeusekam
-1x Reinigingsborstel
-1x Tube olie
-2x Beschermkap snijmessen
Met alle aanwezige producten die erbij zitten kunt u op een professionele manier de haren goed scheren en trimmen. En dankzij de bijbehorende olie en de onderhoudsborstel blijven de apparaten goed onderhouden voor een optimale scheerprestatie.

De WAHL Legend Tondeuse & Hero Trimmer Barber Combo (Limited Edition) komt in een exclusieve Zwart en Gouden kleur om het duo een professionele uitstraling te geven. Ideaal voor elke salon.


Login voor de prijs of registreer je. Bestellen is altijd mogelijk.

Wahl Barber Combo Hero/legend
Gerelateerde producten: