Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

Werken als Kapper Enquete '24 DOE MEE! Direct 10% korting!

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

Werken als Kapper Enquete '24 [klantnaam] DOE MEE! Direct 10% korting!

Framar Klemmen Gator Grips Palmshell 4st

Limited edition
Productomschrijving
Limited edition klemmenDe zomerse Limited Edition Palmshell collectie van Framar is voorzien van toffe roze en groene pastel kleuren en tropische palmbladeren! Ook deze Gator Grips zijn hier onderdeel van dankzij de roze en groene kleur.Naast de toffe kleuren hebben deze klemmen natuurlijk nog veel meer voordelen. Deze haarklemmen hebben een supe...

Limited edition klemmen

De zomerse Limited Edition Palmshell collectie van Framar is voorzien van toffe roze en groene pastel kleuren en tropische palmbladeren! Ook deze Gator Grips zijn hier onderdeel van dankzij de roze en groene kleur.

Naast de toffe kleuren hebben deze klemmen natuurlijk nog veel meer voordelen. Deze haarklemmen hebben een super sterke grip op het haar dankzij de rubberen non-slip grip. De klem blijft hierdoor perfect in het haar zitten waardoor jij makkelijk kunt werken. Daarnaast zorgt het middelste deel van de klem dat ze ook geschikt zijn voor zeer dik haar, ze gaan namelijk enorm ver open! Dankzij het rubberen materiaal zijn de klemmen zowel in droog als in nat haar te gebruiken. Hierdoor zijn deze klemmen perfect te gebruiken in de salon.

Bestel Framar Klemmen Gator Grips Palmshell 4st snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
10221048
EAN
680343910480

Eerder door jou bekeken