Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Wie o wie? We hebben 2 vacatures! Klik hier

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Wie o wie? We hebben 2 vacatures! Klik hier

  Gerard Brinard Bomb Curl Brush

  Gerard Brinard Bomb Curl Brush
  Productomschrijving
  Ontklit en geeft een hoofdmassage in eenBent jij ook zo klaar met klitten in uw haar of wilt u graag op een makkelijke manier krullen in je haar? Dan is deze borstel perfect voor jou. Je kan namelijk met de borstel de perfecte krullen maken, maar hij werkt ook fantastisch tegen klitten die je pijnloos uit je haar kunt toveren. Je haar gaat er fanta...

  Ontklit en geeft een hoofdmassage in een

  Bent jij ook zo klaar met klitten in uw haar of wilt u graag op een makkelijke manier krullen in je haar? Dan is deze borstel perfect voor jou. Je kan namelijk met de borstel de perfecte krullen maken, maar hij werkt ook fantastisch tegen klitten die je pijnloos uit je haar kunt toveren. Je haar gaat er fantastisch van glanzen en als kers op de taart geeft de borstel ook nog een ontspannende hoofdmassage.

  In tegenstelling tot veel gewone borstels en kammen, kan de Bomb Curl Brush worden gebruikt vanaf de haarwortel en vanaf het midden van de haarlengte tot aan de punten. De Bomb Curl Brush wordt gebruikt door veel innovatieve haarstylisten en professionele haarsalons. Dit geeft wel aan dat de Bomb Curl Brush een kwalitatief hoogstaand product is waarmee ontzettend goed te werken is.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  10419118

  Eerder door jou bekeken