Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Desinfectie Gel

Sale
Sale 46%
Meerdere varianten
Productomschrijving
Desinfecteer je handen met Imago Deze gebruiksklare handgel van Imago Desinfectie Gel is een ware toevoeging aan jouw salon. Want met deze Imago Desinfectie Gel desinfecteer jij snel en gemakkelijk jouw handen en materialen. Hoe werkt Imago Desinfectie Gel? Met een basis van alcohol (80%) desinfecteert de Imago Desinfectie Gel snel en gemakkelij...

Desinfecteer je handen met Imago

Deze gebruiksklare handgel van Imago Desinfectie Gel is een ware toevoeging aan jouw salon. Want met deze Imago Desinfectie Gel desinfecteer jij snel en gemakkelijk jouw handen en materialen.

Hoe werkt Imago Desinfectie Gel?

Met een basis van alcohol (80%) desinfecteert de Imago Desinfectie Gel snel en gemakkelijk alles waar het mee in aanraking komt. Let er wel op dat het vlekken kan opleveren in bijvoorbeeld kleding. Met het handige pompje maak je gemakkelijk gebruik van de 1 liter fles. Vul de fles ook snel bij wanneer deze op is, met de 5 liter navulverpakking. Zo hoef je niet elke keer een nieuwe fles met pomp te komen waardoor we allemaal weer duurzamer gebruik maken van de materialen die we hebben!

Wanneer je de Imago Desinfectie Gel gebruikt, raden we je wel aan naderhand gebruik te maken van de Imago Handcrème. Zo drogen je handen niet uit en blijven ze soepel en verzorgt. Dat kan je wel gebruiken in de salon toch?

Let op

Uit voorzorg willen we je waarschuwen dat niet alle bekleding en overige materialen tegen de hoge concentratie alcohol kunnen!

Het kan materialen uitbijten en/of bekleding beschadigen.  Bij sommige leveranciers staat dit bij de kleurstalen ook vermeld. Test eerst onder op de stoel of je gereedschap, buiten zicht, op een klein stukje enkele keren.

Hoe dan je bekleding of gereedschap ontsmetten? Dit kan je gemakkelijk doen met desinfecterende zeep met beetje water of Barbicide. Dit gaat niet alleen voor onze Imago Desinfectie Gel, maar deze waarschuwing geld voor alle (desinfectie) producten mét alcohol, van elk merk!

Altijd voordelig bij Koosvanderbeek.nl

Ook voor de Imago Desinfectie Gel hebben we altijd een doorlopende actie in onze webshop en showroom in Leusden. Zo koop jij voordelig de Imago Desinfectie Gel in en zit je zelden zonder! Log in om de inkoopvoordeel te zien en schaf de Imago Desinfectie Gel vandaag nog aan. Zowel in de webshop als in onze fysieke groothandel!

Productspecificaties

Artikelnummer
2114072
EAN
8718754321495

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE