Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Handcreme

Sale
Sale 50%
Meerdere varianten
Productomschrijving
Verzorg je handen met Imago Handcrème De Imago Handcrème is een vocht inbrengende crème verrijkt met Aloë Vera die beschermt tegen kloven en irritatie en houdt de handen zacht en soepel. Ideaal voor dagelijks gebruik en met een aangename geur. Al om al een product welke jij in jouw salon wil hebben en wil door verkopen aan jouw klanten. Waarv...

Verzorg je handen met Imago Handcrème

De Imago Handcrème is een vocht inbrengende crème verrijkt met Aloë Vera die beschermt tegen kloven en irritatie en houdt de handen zacht en soepel. Ideaal voor dagelijks gebruik en met een aangename geur. Al om al een product welke jij in jouw salon wil hebben en wil door verkopen aan jouw klanten.

Waarvoor gebruik je de Imago Handcrème?

Om te beginnen is een handcrème natuurlijk altijd fijn om bij de hand te hebben. Met de Imago Handcrème verzeker je jezelf van een fijne vocht inbrengende crème. Door het gebruik van Aloë Vera als ingrediënt, verzorg je jouw handen waardoor kloven en irritatie verleden tijd zijn. Daarnaast houdt het je handen zacht en soepel, ideaal voor jouw werkende handen of de handen van jouw klanten toch?

Gebruik de Imago Handcrème bijvoorbeeld nadat je de Imago Desinfecterende Gel hebt gebruikt. Zo voorkom je droge handen!

Altijd voordelig bij Koosvanderbeek.nl

Ook voor de Imago Handcrème hebben we altijd een doorlopende actie in onze webshop en showroom in Leusden. Zo koop jij voordelig de Imago Handcrème in zodat je deze in jouw salon kan doorverkopen zonder in te leveren op de marge! Log in om de inkoopvoordeel te zien en schaf de Imago Handcrème vandaag nog aan. Zowel in de webshop als in onze fysieke groothandel!

Productspecificaties

Artikelnummer
2114074
EAN
8718754320276

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE