Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Imago Pro Colors Haarverf 100ml

Sale
Sale
Favoriet
Meerdere kleuren
Productomschrijving
Dit is de no-nonsens professionele topkwaliteit haarkleuring die je altijd al zochtWat is Imago Pro Colors? Imago Pro Colors maakt het mogelijk om het haar te kleuren volgens de laatste modetrends en herstelt het haar tijdens het kleurproces met de juiste voeding. Namelijk met de belangrijkste bestanddelen die van nature in het haar aanwezig zijn: ...

Dit is de no-nonsens professionele topkwaliteit haarkleuring die je altijd al zocht

Wat is Imago Pro Colors?

Imago Pro Colors maakt het mogelijk om het haar te kleuren volgens de laatste modetrends en herstelt het haar tijdens het kleurproces met de juiste voeding. Namelijk met de belangrijkste bestanddelen die van nature in het haar aanwezig zijn: water, eiwitten en lipiden.

“Intense reparatie en maximale bescherming ter bevordering van een betere kleur penetratie” noemen ze dat in moeilijke brochure taal.

Wat zorgt voor dit kleuringsproces?

De Imago Pro Colors bevatten gehydrolyseerde eiwitten uit de vrucht van de Bertholletia Excelsa, zorgen voor een secuur kleurproces, door middel van de enzymatische hydrolyse kunnen oligopeptides van kleine moleculaire grootte beter doordringen in de capillaire haarfiber en binden zich stevig aan de eiwitten in het haar. Dit zorgt voor een betere herstelling binnen in het haar, en komen daardoor de voeding en kleuring van het haar ten goede.

Bovendien zorgt een speciaal anti-irritatie ingrediënt in de Imago Pro Colors ervoor dat er een barrière wordt gelegd tussen hoofdhuid en haar, dat de hoofdhuid zo min mogelijk geïrriteerd kan worden tijdens het gehele kleurproces.

Verzorging van het haar tijdens de behandeling met Imago Pro Colors

Diepe en langdurige hydratatie van het haar, als de oligopeptides eenmaal gepenetreerd zijn door de haarschubben krijgt het de mogelijkheid om het haar diep in de cortex langdurig te hydrateren. Bovendien staan ze toe een goede vochtbalans te behouden van het haar, met duidelijke esthetische effect op de styling, met als resultaat sterk, licht, en makkelijk te kammen haar.

Een evenwichtige formule zorgt voor langdurig kleurbehoud en 100% dekking. De interactie tussen hydratatie, de oligopeptides en hoogwaardige pigmenten zorgen voor schitterende, rijke kleuren, met een optimale mate van dekking (dekt 100% van de witte haren) met de Imago Pro Colors.

Jouw nieuwe kleuring

De exacte afweging van de formulering garandeert een stabiele kleur, voorkomt verkleuring en behoudt een intensieve kleur voor een lange tijd. De zachte romige basis is verrijkt met een revolutionaire grondstof, deze absorbeert en vernietigt de ammoniak geur voor een groot deel.

Kortom Imago Pro Colors haarverf zorgt ervoor dat je haar de juiste voeding krijgt tijdens het kleurproces.

Productspecificaties

Artikelnummer
21090251
EAN
8718754321518

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE