• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Imago Pro Colors Haarverf 100ml

1 / 1
Imago Imago Pro Colors Haarverf 100ml

Dit is de no-nonsens professionele topkwaliteit haarkleuring die je altijd al zocht.

Imago Colors maakt het mogelijk om het haar te kleuren volgens de laatste modetrends en herstelt het haar tijdens het kleurproces met de juiste voeding. Namelijk met de belangrijkste bestanddelen die van nature in het haar aanwezig zijn: water, eiwitten en lipiden.

“Intense reparatie en maximale bescherming ter bevordering van een betere kleur penetratie”

noemen ze dat in moeilijke brochure taal.

Gehydrolyseerde eiwitten uit de vrucht van de Bertholletia Excelsa, zorgen voor een secuur kleurproces, door middel van de enzymatische hydrolyse kunnen oligopeptides van kleine moleculaire grootte beter doordringen in de capillaire haarfiber en binden zich stevig aan de eiwitten in het haar. Dit zorgt voor een betere herstelling binnen in het haar, en deze komen de voeding en kleuring van het haar ten goede.

Bovendien zorgt een speciaal anti-irritatie ingrediënt ervoor dat er een barrière wordt gelegd tussen hoofdhuid en haar, dat de hoofdhuid zo min mogelijk geïrriteerd kan worden tijdens het gehele kleurproces.

Diepe en langdurige hydratatie van het haar, als de oligopeptides eenmaal gepenetreerd zijn door de haarschubben krijgt het de mogelijkheid om het haar diep in de cortex langdurig te hydrateren. Bovendien staan ze toe een goede vochtbalans te behouden van het haar, met duidelijke esthetische effect op de styling, met als resultaat sterk, licht, en makkelijk te kammen haar.

Een evenwichtige formule zorgt voor langdurig kleurbehoud en 100% dekking. De interactie tussen hydratatie, de oligopeptides en hoogwaardige pigmenten zorgen voor schitterende, rijke kleuren, met een optimale mate van dekking (dekt 100% van de witte haren).

De exacte afweging van de formulering garandeert een stabiele kleur, voorkomt verkleuring en behoudt een intensieve kleur voor een lange tijd. De zachte romige basis is verrijkt met een revolutionaire grondstof, deze absorbeert en vernietigt de ammoniak geur voor een groot deel.

Kortom Imago pro colors haarverf zorgt ervoor dat je haar de juiste voeding krijgt tijdens het kleurproces