Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Isaaki Exclusive Duplex Styling Mesjes 10 st

Productomschrijving
Bespaar 2x zoveel op styling bladesDeze styling blades gaan 2x zo lang mee. Dankzij het unieke kliksysteem zijn de mesjes tweevoudig te gebruiken. Dat is makkelijk besparen! Zonder aan kwaliteit in te leveren, want Isaaki mesjes zijn gemaakt van Japans roestvrijstaal en gecoated met teflon en chroom.De mesjes zijn voor uiteenlopende stylingtechniek...

Bespaar 2x zoveel op styling blades

Deze styling blades gaan 2x zo lang mee. Dankzij het unieke kliksysteem zijn de mesjes tweevoudig te gebruiken. Dat is makkelijk besparen! Zonder aan kwaliteit in te leveren, want Isaaki mesjes zijn gemaakt van Japans roestvrijstaal en gecoated met teflon en chroom.

De mesjes zijn voor uiteenlopende stylingtechnieken geschikt: effileren, uitdunnen, modelleren, scheren enz. Veilig op te bergen in de meegeleverde dispenser. 10 mesjes die je dus 2x kunt gebruiken.

Gebruiksaanwijzing: wanneer het mesje bot wordt, druk het op de rand van de dispenser om de snijtanden te verschuiven. Nu kan het ongebruikte deel van het blad worden gebruikt. Wees voorzichtig: de mesjes zijn extreem scherp.

Productspecificaties

Artikelnummer
40060193
EAN
661647049953

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »