Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Jaguar Fohn HD Calima Berry Limited Edition

Jaguar Fohn HD Calima Berry Limited Edition
Productomschrijving
Krachtig en kleurrijk De professionele föhn Jaguar HD Calima Berry in de modekleur "Berry" is een musthave voor elke salon. Met veel kracht en een groot luchtvolume, zorgt deze föhn niet alleen voor snel drogen, maar is ook geweldig voor het fixeren en stylen van het haar. Van korte kapsels die veel body nodig hebben tot groot haar met een schat...

Krachtig en kleurrijk

De professionele föhn Jaguar HD Calima Berry in de modekleur "Berry" is een musthave voor elke salon. Met veel kracht en een groot luchtvolume, zorgt deze föhn niet alleen voor snel drogen, maar is ook geweldig voor het fixeren en stylen van het haar. Van korte kapsels die veel body nodig hebben tot groot haar met een schat aan volume, de verschillende opzetmonden kunnen worden gebruikt om de luchtstroom af te stemmen op wat je nodig hebt. Dit maakt het gemakkelijk om soepele stijlen of speelse krullen te creëren, zodat je alles kunt doen wat je klant vraagt. De HD Calima wordt geleverd in de kleur "Berry". Een bijpassende diffuser voor de HD Calima is ook beschikbaar. Het is perfect voor natuurlijke krullen als je het haar tegelijkertijd "knijpt". Laat je klant zien hoe hij zijn eigen krullen kan vormen zonder ingewikkelde haardroogtechnieken.

Technische gegevens

Met een krachtige 2000-2200 W bij 220-220 V levert de HD Calima uitstekende prestaties die speciaal zijn ontworpen voor stylisten. De professionele föhn beschikt over een krachtige AC-motor en droogt het haar in korte tijd. Deze föhn biedt twee blazers en vier warmte-instellingen, zodat het luchtvolume uitstekend kan worden aangepast aan alle stylingverzoeken van jouw klant. Ongeacht het haartype, het is gemakkelijk om de HD Calima aan te passen aan uw individuele klant. En het beste is dat de aparte cold shot-knop helpt om de stijl in te stellen. Uiteraard is het apparaat ook voorzien van een beveiliging tegen oververhitting. Om de prestaties van de föhn te behouden, moet je het filter regelmatig reinigen. Een andere handig kenmerk is dat je met de kabel van 2,8 meter vrij kunt bewegen.

Materiaal en ergonomie

De sensuele fruitige modekleur "Berry" geeft de föhn een bijzondere uitstraling. Door de ergonomische handgreep is het apparaat door de plaatsing van de knoppen uitstekend geschikt voor zowel rechts- als linkshandige gebruikers. Door het uitgebalanceerde gewicht van 515 gram ligt de droger goed in de hand en is hij aangenaam licht van gewicht, waardoor het werken met de krachtige HD Calima ook over een langere periode comfortabel en handig is.

Kenmerken:

  • Krachtige professionele föhn
  • Eenvoudige, snelle haarstyling
  • Ergonomisch ontwerp
  • Ook geschikt voor linkshandige gebruikers
  • Inclusief twee opzetstukken (60 mm en 75 mm)

Bestel Jaguar Fohn HD Calima Berry Limited Edition snel bij kappersgroothandel Koos van der Beek

Productspecificaties

Artikelnummer
402086448

Eerder door jou bekeken