Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  Vrijdag 25 november: GREEN FRIDAY! Lees alles 🌳

  Jaguar Schaar Pastell Plus Viola 5.5

  Jaguar Schaar Pastell Plus Viola 5.5
  Productomschrijving
  Voor kleurrijke kappersDe kappersschaar JAGUAR PASTELL PLUS VIOLA in de maat 5,5” valt op door zijn bijzondere kleur.De PASTELL PLUS-knipschaar behoort tot de JAGUAR WHITE LINE, die een gevarieerde selectie haar- en structuurscharen biedt. De PASTELL PLUS collectie scharenmodellen zijn niet alleen kleurrijk, ze hebben ook een hoogwaardige metalen...

  Voor kleurrijke kappers

  De kappersschaar JAGUAR PASTELL PLUS VIOLA in de maat 5,5” valt op door zijn bijzondere kleur.

  De PASTELL PLUS-knipschaar behoort tot de JAGUAR WHITE LINE, die een gevarieerde selectie haar- en structuurscharen biedt. De PASTELL PLUS collectie scharenmodellen zijn niet alleen kleurrijk, ze hebben ook een hoogwaardige metalen coating die bescherming biedt tegen nikkelallergieën.

  Naast "Viola" zijn er ook veel andere kleuren waaruit je kunt kiezen. Informeer naar de mogelijkheden.

  BLAD EN RAND

  Alle kappers- en structuurscharen hebben de beproefde knipeigenschappen van de JAGUAR WHITE LINE. Dankzij de verwerking van het gesmede speciaal staal zorgen de klassieke messen met een vlakke snijhoek voor een zeer goede scherpte. Extra honen en holslijpen zorgen ervoor dat deze knipschaar zeer geschikt is om te snijden.

  STAAL EN OPPERVLAK

  Het gesmeed speciaal staal en de extra ijsharding maken het slijpen mogelijk, wat resulteert in een zeer goede scherpte en een lang snijvlakbehoud. De trendy violette kleur van de kappersschaar is niet alleen een eyecatcher, maar ook van de beste kwaliteit. Deze hoogwaardige metallische coating beschermt ook tegen nikkelallergieën en is daarom allergieneutraal.

  ERGONOMIE EN BEWEGING VAN DE SCHAAR

  De klassieke handgreepvorm zorgt voor een traditioneel snijgevoel, met de twee handgreepringen symmetrisch op elkaar geplaatst. Het offset ontwerp zorgt voor een ergonomische greeppositie. De offset (hellende) handgrepen ontlasten de hand en elleboog zodat je ontspannen kunt werken. De pink kan gemakkelijk op de afneembare vingerhaak worden geplaatst en de kappersschaar kan veilig worden geleid. Het schroefsysteem zorgt in combinatie met de mesjes voor een gemakkelijke en zeer goede beweging, wat het knippen met de haarschaar aangenaam gemakkelijk maakt. Zorg voor de perfecte instelling. Te los of te strak? Met het VARIO schroefsysteem stel je de spanning eenvoudig bij met een muntje.

  INBEGREPEN PRODUCTEN

  Alle JAGUAR WHITE LINE-haarscharen worden geleverd met bijpassende, hoogwaardige vingerringen. Om drukpunten te vermijden, maken JAGUAR kappersscharen alleen gebruik van kwaliteitsinsteekringen "Made in Germany".

  Bestel Jaguar Schaar Pastell Plus Viola 5.5 snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  40207521

  Eerder door jou bekeken