Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Jaguar Set Pastell Plus Offset Berry 5.5 + Effi + R1M

  Productomschrijving
  Scharenset met een kleurtje! Design en ergonomie: Deze kappersschaarset bevat de Berry-editie van de populaire kappersschaar uit de Pastell Plus-collectie. De set bevat de Pastell Plus Berry kappersschaar en de modelleerschaar (40 tanden) in maat 5.5". Hun offset greepvorm ondersteunt de natuurlijke handbeweging en is dus lichaamsvriendelijk. Ext...

  Scharenset met een kleurtje!

  Design en ergonomie:

  Deze kappersschaarset bevat de Berry-editie van de populaire kappersschaar uit de Pastell Plus-collectie. De set bevat de Pastell Plus Berry kappersschaar en de modelleerschaar (40 tanden) in maat 5.5". Hun offset greepvorm ondersteunt de natuurlijke handbeweging en is dus lichaamsvriendelijk. Extra comfort wordt geboden door de praktische vingersteun en de verwijderbare vingerhaak. Beide scharen hebben een zwarte insteekring om de grip van de schaar te verbeteren. Het populaire R1 M-scheermes is ook verkrijgbaar in de nieuwe Berry-kleurversie. Het scheermes heeft al een Jaguar R1-mesje, zodat je meteen kunt beginnen met scheren!

  Staal en oppervlak:

  De kappersschaar is gemaakt van gesmeed speciaal staal en heeft een hoogwaardige coating die beschermt tegen nikkelallergieën en bestand is tegen corrosie. Door het gesmeed speciaal staal en de extra ijsharding kunnen de messen zeer goed scherp worden geslepen en gaan ze lang mee.

  Scherp:

  De klassieke messen met vlakke snijhoek van de Jaguar White Line zorgen voor een goede scherpte. Dankzij het honen en holslijpen is de haarschaar zeer geschikt om te snijden. De 40 Effilier-tanden maken een fijne uitdunning van het haar en een precieze snit mogelijk.

  Inhoud:

  De Jaguar-kappersset bevat een haarschaar en een modelleerschaar in de vorm van een verschoven handvat in de kleur Berry en het R1 M Berry-scheermes. Elke White Line-haarschaar wordt geleverd met bijpassende ringetjes voor de vingers. Om drukpunten te vermijden, gebruiken wij voor onze Jaguar kappersscharen alleen kwaliteitsinsteekringen "Made in Germany". Zo liggen ze stevig en comfortabel in de hand.

  De scharen uit het Pastell Plus-collectie zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus er is voor elk wat wils. De kappersschaar is ook verkrijgbaar in dezelfde Berry-kleur als de modelleerschaar of de Classic-handgreepversies. Wanneer je Jaguar kappersscharen koopt, kies je voor uitstekende ergonomie en bijzondere scherpte - made in Germany.

  Bestel Jaguar Set Pastell Plus Offset Berry 5.5 + Effi + R1M snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  40204752

  Eerder door jou bekeken