• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kleine spiegels & handspiegels voor elke kapper!

Zoek jij een professionele kappersspiegel zodat jouw klanten hun nieuwe kapsel kunnen bewonderen? Bekijk ons brede assortiment kleine spiegels en handspiegels, geschikt voor jouw kapsalon.
Merken

Kleine spiegels & handspiegels voor elke kapper!

Kappersspiegels voor iedere salon

Natuurlijk wil jij je klant laten zien wat je hebt gedaan. Dat is vooral aan de achterkant van het haar lastig te zien voor jouw klant. Daarom heb je een (hand)spiegel nodig zodat de klant zijn of haar kapsel ook aan de achterkant kan bewonderen. Zo loopt jouw klant vol vertrouwen jouw salon uit.

Professionele kappersspiegels zijn er in verschillende soorten en maten; rond of rechthoekig; met of zonder verlichting en vergroting; handspiegel of met voet; en uiteenlopende materialen. Bekijk op basis van jouw voorkeuren welke spiegel het beste bij jou past, of laat je adviseren door ons deskundige team!

Spiegelhouder voor aan de wand of werkwagen

Heb je een spiegel gevonden, bedenk dan waar je deze opbergt; je wil natuurlijk niet dat deze wordt beschadigd met krassen. De oplossing: een spiegelhouder, hiermee berg je de spiegel altijd veilig op en raak je hem nooit kwijt. Afhankelijk van de spiegel en jouw wensen, zijn er twee mogelijkheden: een wandhouder of spiegelhouder voor aan de werkwagen. Ben je niet zeker welke houder geschikt is voor jouw spiegel? Neem dan contact met ons op; we helpen je graag!