• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Trolleys voor de mobiele kapper

Voor ambulante kappers is een degelijke trolley op wielen onmisbaar! Koos van der Beek heeft een kappers trolley, koffer of tas voor iedere professional.
Merken

Trolleys voor de mobiele kapper

Kappers trolleys

Als ambulante kapper ben je veel onderweg. Je wil je materialen natuurlijk wel op een goede manier vervoeren, zonder je een breuk te tillen. Met een kappers trolley van Koos van der Beek zit je altijd goed! De trolleys op wielen, koffers en tassen van merken als Sibel en Eurostil zijn speciaal ontwikkeld voor professionals zoals jij. Zo kun je vrij en comfortabel op reis naar jouw klanten.

Handzaam en slim 

Of je nu een grote of kleine auto hebt, onze kappers trolleys zijn er in alle soorten en maten. Is je kofferbak niet zo groot? Neem dan een compacte verrijdbare trolley met een of twee modules, deze zijn makkelijk te tillen en in te laden. Grote trolleys hebben meer opbergruimte, en zijn vaak meer geschikt voor zwaardere materialen.

Kwaliteit en veiligheid

Berg al jouw kappersbenodigdheden veilig op in een verrijdbare trolley. Onze kappers trolleys zijn ontwikkeld om tegen een stootje te kunnen en jouw materialen te beschermen. De robuuste wielen zorgen voor een optimaal rolcomfort met minimale weerstand. Waar je ook heen gaat: jouw trolley is de ideale reisgenoot!
 

Stijlvol en persoonlijk

Jij bent natuurlijk het visitekaartje van jouw onderneming, maar ook jouw trolley wordt gezien. Bij Koos van der Beek vind je een breed aanbod kleuren, modellen en modules. Hier vind je zeker een representatieve trolley, koffer of tas die bij jou past!