• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kappersspiegels voor iedere kapsalon

Met een professionele kappersspiegel kunnen jouw klanten hun nieuwe kapsel ook aan de achterkant bewonderen. Bekijk ons brede assortiment kleine spiegels en handspiegels, in alle soorten en maten voor jouw kapsalon.
Merken

Kappersspiegels voor iedere kapsalon

Kappersspiegels in alle soorten en maten

Natuurlijk wil jij je klant laten zien wat je hebt gedaan. Dat is vooral aan de achterkant van het haar lastig te zien voor jouw klant. Daarom heb je een (hand)spiegel nodig zodat de klant zijn of haar kapsel ook aan de achterkant kan bewonderen. Zo loopt jouw klant vol vertrouwen jouw salon uit.

Professionele kappersspiegels zijn er in verschillende soorten en maten; rond of rechthoekig; met of zonder verlichting en vergroting; handspiegel of met voet; en uiteenlopende materialen. Koos van der Beek heeft diverse spiegels van bekende merken als Alteq en Sinelco Bekijk op basis van jouw voorkeuren welke spiegel het beste bij jou past, of laat je adviseren door ons deskundige team!

Berg je spiegel veilig op met een spiegelhouder

Heb je een spiegel gevonden, bedenk dan waar je deze opbergt; je wil natuurlijk niet dat deze wordt beschadigd met krassen. De oplossing: een spiegelhouder, hiermee berg je de spiegel altijd veilig op en raak je hem nooit kwijt. Afhankelijk van de spiegel en jouw wensen, zijn er twee mogelijkheden: een wandhouder of spiegelhouder voor aan de werkwagen. Ben je niet zeker welke houder geschikt is voor jouw spiegel? Neem dan contact met ons op; we helpen je graag!