• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Loreal Serie Expert* Aminexil Adv 42* 6ML

1 / 1
Bestellen voor 12:00 is vandaag verstuurd! Je hebt nog 03:39 uur
Loreal Loreal Serie Expert* Aminexil Adv 42* 6ML

Aminexil Onderhouds Kuur 42 x 6ml heeft een combinatie van twee actieve bestanddelen met een wetenschappelijk bewezen werking tegen haaruitval.

L'oreal Serie Expert Aminexil® Onderhouds Kuur 42 x 6ml

Om de verankering van de haarvezel in de hoofdhuid te bevorderen. Aminexil®, gepatenteerd en ontwikkeld in de laboratoria van L'Oreal, gaat verharding van het collageen tegen, dat zich rond het haarzakje opstapelt en zo de hechting van de haarwortel in de hoofdhuid verhindert. De haarvezel is zo steviger verankert.

Resultaat

Haaruitval wordt op significante wijze afgeremd. De doeltreffendheid van Aminexil® werd klinisch bewezen bij 130 proefpersonen met alocepia (haaruitval), na 6 weken gebruik, in vergelijking met een placebo.

Innovatie

Omega-6 nutri complex. Om de activiteit van de haarwortel te stimuleren. Elke cel heeft essentiële voedingsstoffen nodig om zich te ontwikkelen. Het nutricomplex met Omega-6-, een essentieel vetzuurderivaat, werkt in op de haarwortel om de activiteit te stimuleren. Het wordt omgezet in lipiden en ceramide, een bestanddeel van het haar, om de opbouw van de haarvezel in de haarwortel te bevorderen (in-vitro test).

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen