• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moser Chrom2Style Blending Edition

SALE
1 / 2
Moser Moser Chrom2Style Blending Edition

De ultieme tool voor fades

Een nieuwe must-have tool voor creatieve kappers met hoge eisen. Het creëren van overgangen van topklasse is de ultieme kunst. Of het nu om een facon of een fade-cut gaat, het ziet er alleen goed uit als de kortgeknipte overgangen perfect zijn geblend. Met de nieuwe Moser Chrom2Style Blending Edition kun je dit moeiteloos doen.

De machine is uitgerust met een speciaal snijmes dat dankzij zijn innovatieve, golfachtige snijtanden en extra korte kniplengte van 0,5 - 2 mm, perfecte overgangen kan creëren zonder lastige randen of lagen. Het resultaat: een perfect kapsel met natuurlijke, vloeiende overgangen.

De opmerkelijk vlakke hoek van 11° van het snijmes maakt extreem kort knippen mogelijk. Verder is de kniplengte-instelling geïntegreerd in het snijmes en de duidelijk leesbare nummering op het snijmes maakt het veel gemakkelijker om de overgangen nauwkeurig te bepalen. Bovendien vormt de technologie van het nieuwe Blending Blade een perfecte aanvulling op de ergonomie van het apparaat; de uitgebalanceerde gewichtsverdeling van de tondeuse in combinatie met de extra vlakke snijhoek van het snijmes maakt moeiteloos werk van topkwaliteit mogelijk.

Om overgangen nog grotere lengtevariaties te geven, heeft Moser heeft een extra highlight ontwikkeld in combinatie met de Blending Edition: de innovatieve Premium Magnetische opzetkammen met het Mag-Click-systeem. Deze kunnen eenvoudig op het Blending Blade in positie worden geklikt.

De ultrasterke magneet en uitstekende stabiliteit van het plastic zorgt voor veiligheid en geeft tijdens het knippen optimale ondersteuning. De afgeronde kamhoeken garanderen een comfortabel gevoel op de huid en zorgen dat de tondeuse soepel door het haar glijdt.

Inhoud:

  • Moser Chrom2Style met het nieuwe Blending Blade
  • Hoogwaardige Premium magnetische opzetkammen in de lengtes van 1,5 mm, 3 mm, 4,5 mm en 6 mm
  • Laadstation
  • Netsnoer
  • Tondeuse olie
  • Schoonmaakborstel