Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Olivia Garden Ceramic + Ion Paddle Brush XL Pro Small

Olivia Garden Ceramic + Ion Paddle Brush XL Pro Small
Productomschrijving
Verbluffende glans en ontklit haarDeze smalle paddle brush borstel van Olivia Garden is perfect voor je haar. Tourmaline ion hydrateert het haar bij de aanzet en het haarzakje en zorgt tevens voor prachtige glans. Tevens zorgt de borstel voor extreem glad, klit-vrij haar.De anti-statische werking van deze borstel voorkomt pluis. De borstel heeft ee...

Verbluffende glans en ontklit haar

Deze smalle paddle brush borstel van Olivia Garden is perfect voor je haar. Tourmaline ion hydrateert het haar bij de aanzet en het haarzakje en zorgt tevens voor prachtige glans. Tevens zorgt de borstel voor extreem glad, klit-vrij haar.

De anti-statische werking van deze borstel voorkomt pluis. De borstel heeft een stevig handvat voor extra grip en werkgemak. Dit gecombineerd met het prachtige design maakt dat dit een zeer mooie aanwinst is voor je kappersmateriaal.

Het Ionic kussen zorgt er voor dat de pinnen flexibel meebewegen met de ronding van je hoofd voor een comfortabele borstel ervaring.

Met deze borstel ben je verzekerd van een echte luxe behandeling en verbluffende styling resultaten.

De pneumatische borstel volgt automatisch de contouren van de schedel en regelt via de ademende gaatjes in het rubber de druk op je hoofdhuid. Deze massage stimuleert de doorbloeding van de hoofdhuid en verspreidt de natuurlijke oliën in het haar van de wortel tot de punten.

Productspecificaties

Artikelnummer
10081672

Eerder door jou bekeken