telefoon copy 1
WAT MOGEN WE VOOR JE DOEN?
Contact & Service

Heb je een vraag over een product, een service, online bestellen of over heel iets anders: wij willen je altijd van dienst zijn. 

Telefoon 033 4946688
(ma - do 8.00 - 17.00 uur, vr 8:00 - 15:00)
Wil je je order gemakkelijk telefonisch doorgeven of wil je iemand spreken met ervaring, bel gerust. 

E-mail (24x7)
Je kunt ons natuurlijk ook altijd een e-mail sturen. We sturen je zo snel mogelijk een antwoord terug. info@koosvanderbeek.nl


Klantenservice
Bij Koos van der Beek beantwoorden we graag je vragen.
Stel hier kort en bondig je vraag. 

Contact
Bij Koos van der Beek beantwoorden we graag je vragen.
Stel hier kort en bondig je vraag. 

TEAM KOOS VAN DER BEEK 240x240
TEAM VAN DER BEEK
Ervaring & Gezelligheid

Gert, Olav, John, Thea, Hans, Wim, Monique en Coby zijn verantwoordelijk voor Van der Beek. Als team steken we dagelijks al onze energie in normale dingen. We doen het graag en  dat maakt het dan ook meer dan de prijs waard om met ons samen te werken.

75 jaar geleden is Koos van der Beek begonnen met het voorzien van zijn klanten met alle benodigde artikelen. 75 jaar later is aan deze basis normen en waarden nog niks veranderd. Als klant ontvang je van ons de volledige aandacht, doen we ons best om de nieuwste producten voor de scherpste prijs zo snel mogelijk aan je te laten zien. 

Kwaliteit, breed assortiment, scherpe prijs en een snelle levering proberen we iedere klant aan te bieden. Dat wij mensen zijn en dat het niet iedere keer lukt neemt niet weg dat we continue streven de beste kappersgroothandel van Nederland te zijn. 

Als moderne groothandel gaan we mee en lopen we voorop in de actuele behoeftes, verkopen we zoveel mogelijk alle gangbare en ongangbare producten en A-merken. Als aanvulling daarom leveren we onze huismerken Imago en Pure waarbij er een gunstige balans is tussen A-kwaliteit en prijs. 

KLOKHOEK 14
KLOKHOEK 14 - DE WINKEL
Kom langs voor het grootste aanbod

We komen graag bij u langs om de nieuwste producten en trends te laten zien, maar hoe veel beter kunnen we u informeren dan in ons eigen "huis". Alle producten liggen op voorraad en u kunt in alle rust en met het beste advies winkelen. 

Alle A-merken zijn vertegenwoordigd, maar ook opruimingsaanbiedingen en product uitleg. Loop een rondje door de "winkel" en wordt gëinspireerd door alle mogelijkheden die er in de branche zijn. We beantwoorden met alle liefde direct uw vragen of zoeken het voor u op. 

Gaat u voor uzelf beginnen, zoekt u aanvulling van uw standaard assortiment dmv extra merken, make-up, extensions of nagelstyling, we leggen het u graag uit. Extra ontspannen rondkijken kan van dinsdagavond op onze wekelijkse koopavond van 19:00 tot 21:00 uur.

Contactgegevens
Koos van der Beek B.V.
Klokhoek 14
3833 GX Leusden
033 4946688
info@koosvanderbeek.nl

Openingstijden
maandag 8:00 - 17:00
dinsdag 8:00 - 17:00  
di koopavond 19:00 - 21:00
woensdag 8:00 - 17:00
donderdag 8:00 - 17:00
vrijdag 8:00 - 15:00

Je kunt ook online je bestelling doorgeven buiten openingstijd. Of stel hier eenvoudig en direct je vraag.

LOGO OUD
75 JAAR KAPPERSGROOTHANDEL
De Historie

Het was mei 1939, toen de 18-jarige Koos van der Beek begon en de garage achter in de tuin van zijn ouders ombouwde tot magazijn. Een magazijn dat later zou doorgroeien tot een van de oudste en gezelligste kappersgroothandels van Nederland.

Koos van der Beek

Koos verkocht in het begin o.a. zeepjes, scheermesjes, tandpasta en parfum.Met zijn bakfiets ging hij de boer op en kwam hij niet alleen op bezoek bij kapsalons, maar ook bij drogisterijen en parfumeriezaken. In de oorlog kwamen de zaken tijdelijk stil te liggen, maar eind 1945 werden ze weer hervat. De bakfiets werd vervangen door een bromfiets en later een auto, waarmee hij zelfs klanten in Gorinchem (wél met een overnachting) kon bereiken. Na 7 jaar een éénmanszaak te hebben gerund, kwam in 1952 de eerste medewerker.

In 1963 werd de garage, in de tuin, te klein voor voorraad en medewerkers en verhuisde het bedrijf naar een groter pand een paar straten verderop in Amersfoort. Toen in 1975 zijn oudste zoon Gert zijn opleiding afrondde, stond hem een warm welkom te wachten in een moeilijke markt. 

Vanaf toen gingen vader en zoon beiden naar de klanten toe en was er de boekhouder, tevens de ‘binnendienst’ die de orders aannam, klaarmaakte en grotendeels zelf bezorgde. Eind 1988 was Koos van der Beek en Zoon B.V. weer uit haar jasje gegroeid. Op een nieuw industrieterrein in Leusden werd een prachtig pand gebouwd dat wel vier keer groter was dan het oude. De focus kwam in de jaren er na onder leiding van Gert volledig op het bedienen van de kapper te liggen. “Alles voor elke kapper” werd geboren en in de markt met dure A- merken werd in 2000 het eigen merk Imago en later ook Pure geïntroduceerd om continue prijs/kwaliteit te bieden aan de kapper.

Gert van der Beek 

Ondanks de druk van grote partijen is het onder leiding van Gert gelukt om uit te groeien tot een bloeiende en zelfstandige groothandel in kappersbenodigdheden. 

Gert geeft leiding met daarbij een duidelijke focus op aandacht, kwaliteit, service en altijd scherpe prijzen, zónder korting, voor élke klant. 

Duurzaamheid, moraal en ondernemerschap hebben de transformatie van scheermesje en zeepje tot stijltang en shampoo mogelijk gemaakt voor dit trotse familiebedrijf en biedt nog iedere dag perspectief in een continue veranderende markt.

3de generatie

Na 2014 is het aan Olav, als derde generatie Van der Beek, om de uitgezette lijn op zijn eigen manier verder te perfectioneren, door te ontwikkelen en vooraan te staan óf juist strategisch achteraan bij nieuwe uitdagingen met als continu streven de beste kappersgroothandel van Nederland te worden.”

 

Unieke aanpak 

Groothandelaar zijn is voor Koos, Gert of Olav van der Beek nooit alleen simpel "dozen schuiven" geweest voor een scherpe prijs. Service, ondersteuning, de nieuwste producten en gedegen advies zijn altijd belangrijke gratis bijzaken geweest die het bedrijf hebben gemaakt tot wat het nu is. Hierbij is het ervaren en bevlogen team, wat je alles kan vragen, één van de belangrijkste meerwaardes van Koos van der Beek. Trots op de relaties met hun klanten en leveranciers en trots op alleen de kappers die ze van dienst zijn weten ze gezond te blijven in een krimpende markt met hun eigen aanpak. Ondanks dat de tijdelijke kortingsknallers ze om de oren vliegen, blijven ze zich focussen op hun klanten die het uiteindelijke bedrag onder aan de streep na 75 jaar nog altijd kunnen waarderen én hun persoonlijke betrokkenheid naar waarde weten in te schatten.