• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Proraso Cypress & Vetyver Giftbox 2-delig Beard Oil + Beard Wash

1 / 2
Proraso Proraso Cypress & Vetyver Giftbox 2-delig Beard Oil + Beard Wash

Geef Proraso cadeau!

Compacte cadeauset van Proraso uit de Cypress & Vetyver serie. De Beard Oil en Beard Wash verzachten en beschermen de huid. Een mooie cadeauset voor heren.

Proraso Cypress & Vetyver Beard Oil

Proraso Cypress & Vetyver Beard Oil is een baardolie voor lange en dikke baarden. Deze baardolie van Proraso temt de baard en maakt de baard zacht voor een aangenaam gevoel. Deze baardolie heeft de frisse geur van bergamot met een vleugje cipres en een verfijnde, harmonieuze kern van cederhout en vetyver.

Proraso Cypress & Vetyver Beard Wash

Proraso Cypress & Vetyver Beard Wash is een zachte, maar effectieve reiniger voor zowel de baard als de huid. Het is een licht schuimende formule die de huid en de baard verzacht en vuil en onaangename geuren uit de baard verwijdert.

Scheerproducten voor mannen

Proraso is een echt Italiaans herenmerk opgericht in 1948 door Ludovico Martelli. Het merk experimenteerde met formules die in een klein laboratorium in Florence werkten en ontdekte nieuwe producten. Proraso lanceerde al snel de pre-shave crème en de aftershave balsem. Deze scheerproducten werden in heel Italië geadopteerd en alle kappers gebruikten Proraso-producten. Ondertussen is het merk met de tijd meegegaan en blijft het producten maken die met de tijd meegaan.

Bestel Proraso Cypress & Vetyver Giftbox 2-delig Beard Oil + Beard Wash snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.