• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Partner verkoop

Ga jij ook online verkopen zonder webshop?

Wij hebben een magazijn met voorraad + webshop + snelle verzending met PostNL. Jij hebt klanten die graag online kopen, maar geen webshop. Nu kunnen we het aanbod, de webshop en jouw klanten bij elkaar brengen. Je kan een digitale partner worden van Goldenroseshop.nl!

MAKKELIJK VOOR JE KLANT:
Alles makkelijk online bestellen, veilig betalen & snel in huis.

Het enige wat je hoeft te doen is naar ons te verwijzen op je website, op je drukwerk of via je social media en wij doen verder ALLES. Dat betekent dat je er letterlijk geen omkijken naar hebt en geen webshop nodig hebt. 

Dit is leuk, maar je wilt er natuurlijk ook wat aan verdienen! Voor elke verkoop die jij hebt aangebracht ontvang je 40% MARGE van de verkoop in webshop tegoed, ook als dezelfde klant vaker terugkomt zonder doorverwijzing.

 

MELD JE AAN OP GOLDENROSESHOP.NL/PARTNER

-> BINNEN 3 MINUTEN KUN JE BEGINNEN!

 

DE VOORDELEN:

  • Verdien geld zonder webshop
  • Makkelijk voor je klanten
  • Geen voorraad nodig
  • Wordt snel geleverd
  • 100% gratis!

WIST JE DAT:
De gemiddelde kosten van een webshop €115 per maand bedragen?

 

FAQ

Deze manier van verkopen doorwijzen heet “affiliate”. Wat is dat?

Affiliate- of partnerverkoop is te vergelijken met een aannemer die je doorverwijst naar een stucadoor. Jij bent blij met het advies om naar die goeie stucadoor te gaan. De stucadoor is blij met de extra klant en geeft daarom een percentage van de omzet aan de aannemer zonder dat de klant meer betaald. De aannemer (jij) heeft in deze de verkoop gedaan en krijgt daar een bijdrage voor, de stucadoor (wij) levert het daadwerkelijke werk.

Voor wie is partner verkoop?

Heb jij een schoonheidssalon, kapsalon of verkoop je op een andere manier Golden Rose make-up, dan is het nu eenvoudig om gemakkelijk ook online te verkopen zonder webshop.

Maar hoe werkt het?

Er wordt voor jou een unieke en persoonlijke link aangemaakt. Alle klanten die Goldenroseshop.nl via deze link bezoeken, komen via verschillende wegen. Dat kan via Google, Facebook, e-mail, blog of iets anders zijn doorgestuurd. Alles wordt bijgehouden en is voor jou terug te zien. Komt een klant via jouw link binnen, dan wordt de bestelling toegeschreven aan jou en ontvang jij jouw percentage daarover.

HANDIG VOOR JOU:
Wel de voordelen van een webshop, niet de voorraad, kosten en extra werk.

Moet ik zelf de bestellingen versturen?

Nee, Goldenroseshop.nl verstuurt alle orders binnen 2 werkdagen.

Hoe kan ik een product promoten via social media?

Log in op jouw Affiliate Area, en vind je eigen kant-en-klare links, FB posts en beelden. Ook vind je hier promotiemateriaal oor in jouw salon.

Wat moet ik doen om ook via Goldenroseshop.nl te verkopen?

Simpel! Ga naar www.goldenrose.nl/partner en begin direct met online verkopen zonder webshop, voorraad en zorgen!

 

MELD JE NU GRATIS AAN OP GOLDENROSESHOP.NL/PARTNER