Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Sweepa Rubber Bezem Incl. Steel

  Productomschrijving
  Kappersbezem met telescopische steelMet deze Sweepa bezem veeg je eenvoudig en comfortabel alle haren aan de kant. De bezem is gemakkelijk hanteerbaar door de metalen telescopische steel die uitschuifbaar is tot 140 cm. De bezem is 33 cm breed. Een goede bezem is onmisbaar in iedere kapperszaak. De Sweepa bezem is zowel voor droge als natte toepas...

  Kappersbezem met telescopische steel

  Met deze Sweepa bezem veeg je eenvoudig en comfortabel alle haren aan de kant. De bezem is gemakkelijk hanteerbaar door de metalen telescopische steel die uitschuifbaar is tot 140 cm. De bezem is 33 cm breed.

  Een goede bezem is onmisbaar in iedere kapperszaak. De Sweepa bezem is zowel voor droge als natte toepassingen te gebruiken, waardoor ook het verwijderen van natte haren geen enkel probleem is.

  De bezem is gemaakt van zwart rubber. Het zachte rubber bekrast of schuurt oppervlakken niet. Deze bezem is slijtvast en temperatuurbestendig. Doordat de borstel elektrostatisch is, trekt deze als een magneet haren, stof en ander vuil aan. Zo houd je je vloer netjes!

  Maak de bezem eenvoudig schoon met wat water en eventueel een beetje zeep. Laat de borstel drogen en hij is weer klaar voor gebruik!

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  4019020

  Eerder door jou bekeken