Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom! Meer weten?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom! Meer weten?

Tangle Teezer Vented Blow-Dry Hairbrush

🔎 Meerdere kleuren
Productomschrijving
Tangle Teezer Vented Blow - Dry Hairbrush is een ontwarrende föhn- en styleborstel van Tangle Teezer. De geventileerde blow-dry haarborstel is snel en gemakkelijk in gebruik: Easy Dry & Go. The Power is in The Teeth! De unieke, gepatenteerde tanden van deze föhnborstel zijn op geen enkele andere haarborstel te vinden. De tanden hebben two-t...

Tangle Teezer Vented Blow - Dry Hairbrush is een ontwarrende föhn- en styleborstel van Tangle Teezer. De geventileerde blow-dry haarborstel is snel en gemakkelijk in gebruik: Easy Dry & Go.

The Power is in The Teeth!

De unieke, gepatenteerde tanden van deze föhnborstel zijn op geen enkele andere haarborstel te vinden. De tanden hebben two-tiered technologie en zijn erg flexibel, zodat ze geschikt zijn voor ieder haartype. Ontwarren, stylen en föhnen zonder breuken of schade aan het haar: dat kan met de Tangle Teezer Vented Blow - Dry Hairbrush! Doordat de borstel geventileerd is, droogt het haar extra snel tijdens het föhnen. De tanden en ventilatie werken samen voor een pluisvrij resultaat met natuurlijk volume, lift en gladheid. Ideaal voor fijn tot medium haar. Verkrijgbaar in diverse kleuren.

Gebruik: style nat of handdoekdroog haar eenvoudig met de Tangle Teezer Vented Blow-Dry borstel. Volg met de fohn de beweging van de borstel voor een snelle blow-dry, styling en ontwarring in één.

Kenmerken:

  • Ontwarren, föhnen en stylen in één
  • Unieke, flexibele tanden met two-tiered technologie
  • Ideaal voor fijn tot medium haar
  • Geventileerde borstel droogt het haar extra snel
  • Resultaat: pluisvrij, volume en glad

Productspecificaties

Artikelnummer
10088040

Eerder door jou bekeken