Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0

  1 order = 1 boom! Meer weten?

 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  1 order = 1 boom! Meer weten?

  Tangle Teezer Wet Detangler Green Jungle

  Productomschrijving
  When jungle meets autumn! De Wet Detangler Green Jungle is een ware must-have kleur voor de herfst die elke haarroutine doet opfleuren. Een levendige groene kleur die direct je aandacht pakt. De Wet Detangler is de ideale haarborstel voor alle haartypes. Met 325 flexibele tanden pakt het zonder problemen klutten en knopen aan dankzij het gepatentee...

  When jungle meets autumn!

  De Wet Detangler Green Jungle is een ware must-have kleur voor de herfst die elke haarroutine doet opfleuren. Een levendige groene kleur die direct je aandacht pakt.

  De Wet Detangler is de ideale haarborstel voor alle haartypes. Met 325 flexibele tanden pakt het zonder problemen klutten en knopen aan dankzij het gepatenteerde twee-tanden systeem.

  De korte tanden pakken de klitten aan terwijl de lange tanden het haar glans geven. Op deze manier verwijder je snel en pijnloos de klitten uit je lokken zonder dat het haar afbreekt.

  Perfect voor onder de douche met zijn ergonomisch ontworpen handvat, ook te gebruiken om shampoo en conditionerende behandelingen gelijkmatig door het haar te verspreiden.

  Bestel Tangle Teezer Wet Detangler Green Jungle snel en makkelijk bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  10088308

  Eerder door jou bekeken