• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kappersinterieur

Is jouw saloninterieur toe aan een metamorfose? Niet een geheel nieuw interieur nodig maar op zoek naar een wasunit, spiegel, kaptafel of kappersstoel? Dan ben je bij kappersgroothandel Koos van der Beek aan het juiste adres!

Kappersinterieur

Kappersinterieur 

Is jouw saloninterieur toe aan een metamorfose? Niet een geheel nieuw interieur nodig maar op zoek naar een wasunit of kappersstoel? Dan ben je bij Koos van der Beek aan het juiste adres. Met bijna 80 jaar ervaring is Koos van der Beek de oudste kappersgroothandel van Nederland en tevens distributeur en topdealer van Salon Ambience
 
Met de grootste showroom van Midden-Nederland denken wij met jou mee en adviseren wjj jou in het realiseren van een nieuwe saloninrichting. Ga je voor klassiek, modern of ben je op zoek naar echte barbier stoelen? Koos van der Beek heeft alles op het gebied van kappersinterieur. Of het nou gaat om kappersstoelen, wasunits, kaptafels, werkwagens, kappersstoelen, balies, wachtmeubilair en droogkappen van Salon Ambience, Luca Rossini of Sibel. Altijd van de beste kwaliteit, praktisch en volgens de laatste trends, ontdek alle mogelijkheden op het gebied van kappersinterieur bij Koos van der Beek!

Kappersstoel 

Koos van der Beek heeft een ruim assortiment kappersstoelen. Stoelen van echt leer, stoere barbierstoelen en chique stoelen met een verstelbare rug. Koos heeft het allemaal!

Wasunit

Wasunits zijn er in vele verschillende kleuren en maten. Wasunits met mengkraan, een dubbele of driedubbele wasunit, in het zwart, wit of juist een opvallende kleur. Welke past er in jouw kappersinterieur? 

Kaptafel

De plek waar de klant wordt geholpen is de kaptafel. Ga je voor enkel een spiegel, een styling unit met planken en een voetsteun met led verlichting of een echte Barber kaptafel? 

Werkwagen 

Werkwagens zijn een van de belangrijkste items in een kappersinrichting. We hebben ze in het wit, zwart of fel roze. Van merken als Sibel, Salon Ambience, Efalock, Artecno, Alteq of Bratt Trading. 

Kappersfiets

Niets is zo vermoeiender voor een kapper als de hele dag staan. Een goede kappersfiets is een must voor de professionele kapper! Koos van der Beek heeft kappersfietsen met een rond zadel of een bromzadel in small, medium of large.

Droogkappen

Droogkappen in alle soorten en maten. Met wandarm, hi-speed, op statief of met iontechniek. Voor alle gewenste toepassingen hebben wij de perfecte droogkap. 
 
Naast bovenstaande producten verkopen wij ook kapstokken, balies en wachtmeubilair. Het professionele team van Koos van der Beek voorzien je graag van advies voor de inrichting jouw beauty- of kapsalon. Uiteraard ontvang je bij Koos van der Beek een scherpe prijs, persoonlijk advies en bieden wij jou graag een vrijblijvende offerte aan!