Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Salon interieur

Logo Salon Ambience

Bij Koos van der Beek vind je de volledige collectie van Salon Ambience en Luca Rossini kappersinterieur

Kwaliteit in combinatie met een eerlijk advies maakt het aanschaffen van een complete saloninrichting of maar 1 stoel een fijne ervaring voor jaren. Samen kijken we naar jouw wensen en kunnen we zelfs een 3D tekening laten maken van je (nieuwe) salon. Dit gebeurt op basis van jouw plattegrond en aangegeven voorkeurs meubelen. Zo krijg je een realistisch beeld hoe het kan worden.

Met meer dan 25 jaar ervaring met de interieurproducten van Salon Ambience kunnen we altijd tot de juiste keuze met je komen.

Zonder meerprijs kan er gekozen worden uit ruim 40 kleuren hoogwaardige kwaliteit skai dat bestand is tegen nagenoeg alle stoffen die gebruikt worden in de kapsalon.

We zitten in midden Nederland en kom gerust langs om ontspannen je Salon Ambience of Luca Rossini kappersinterieur uit te kiezen bij Koos van der Beek.

Kom langs in de vernieuwde showroom en kom proefzitten in je nieuwe kappersstoel of wasunit. In combinatie met de geruime keuze aan kleurstalen kunnen we helpen om tot de juiste keuze voor jou te komen.

Met onze ervaring en scherpe prijsstelling komen we er altijd uit. Of er nog installatie van de wasunit bij komt kijken, geleverd moet worden of dat je een proefstaal mee wilt om in je salon te bekijken. We denken graag mee bij een kop koffie, totaal vrijblijvend, omdat wij geloven in de kwaliteit van het kappersinterieur van Salon Ambience en Luca Rossini.

 

Showroom Koos van der Beek

 

Een nieuw salon interieur voor een scherpe prijs

Hieronder vind je alle actuele promoties van Salon Ambience. Klik op de afbeelding om de aanbieding(en) te bekijken. Wil je meer keuze hebben? Bekijk het volledige assortiment in de Salon Ambience catalogus of Luca Rossini catalogus. Vraag vrijblijvend een offerte aan of bezoek onze showroom.

Salon Ambience

Promoties

Salon Ambience

Catalogus 2024

Luca Rossini

Catalogus 2024

 

 

 

Quote uit De Kapper van Oktober 2019:

Stoere, mannelijke stijlen van weleer zijn weer helemaal terug en dit is onder andere te zien aan de vintage interieurs van werkruimtes. De ‘Premier’-barberstoel en het ‘Triomphe’-spiegelmeubel van Salon Ambience geven barbershops en barber corners nieuw leven in met een mix van modern en retro chic.

De spectaculaire nieuwe ‘Premier’-barberstoel is het middelpunt van de nieuwe look van Salon Ambience. De stoel brengt vintage invloeden naar de moderne barbershops en salons. Daardoor ontstaat een eigentijdse visie op de retro-kappersstoel; de combinatie van heden en verleden brengt het beste van de twee werelden.

Een andere nieuwe toevoeging aan de barberlijn van Salon Ambience is de ‘Triomphe’-barberspiegel, een blikvanger die de ruimte direct een klassieke, vintage uitstraling geeft. De grote spiegel is ingebouwd in een retro werkstation, met wengéhoutpanelen, decoraties rond de spiegel en plankjes aan beide zijden voor de belangrijkste producten. Het keramieken bassin heeft een comfortabele uitsparing waarop de nek van de klant steunt; hieronder bevinden zich twee extra kastjes voor meer producten.

Ten slotte is er nog een compact maar opvallend receptiemeubel, de Impact. Dit meubel is ideaal voor kleinere salons die hun ruimte optimaal moeten benutten. De receptie, verkrijgbaar in wengéhout of wit laminaat, biedt veel ruimte en wordt geleverd met een opberglade en –plank. De voorkant van de Impact valt op door het mooi afgewerkte voorpaneel, dat kosteloos in een ruime keuze aan Sky-kleuren geleverd kan worden. De Impact is ook leverbaar met etalage- of opbergkastjes aan de zijkant.

 

NIEUW de URBAN LINE van Salon Ambience

Industriële eenvoud met een stoer en warm gevoel is nu nieuw na vraag uit de markt. Deze lijn is ook zichtbaar in de showroom in onze "herenhoek".


VRAAG GEHEEL VRIJBLIJVEND EEN OFFERTE AAN

We streven altijd naar de scherpste prijs en de beste deal voor jou.


Kom voor de kappersinterieur meubelen van Salon Ambience naar Koos van der Beek in midden Nederland.

 

Klant (worden) van Koos?

Even bijkletsen

Bel ons

direct een reactie

033 4946688

E-mail

reactie in 1-6 uur

E-mail

Social media

bekijk voor het laatste nieuws

Koos van der Beek Kappersgroothandel is als Uitstekend beoordeeld.

Trustpilot

Koos van der Beek

Klokhoek 14
3833GX Leusden
Nederland Bekijk op Google Maps

BTW: NL814468585B01
KVK: 32109446

heeft
Bomen laten planten via unFootprint
//BOTSONIC CODE