• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kappersschort

Bescherm je eigen kleding. Dagelijks hard werken gaat ten kosten van je eigen kleding. Voorkom vlekken en straal professionaliteit uit met een passend kappersschort.
Merken

Kappersschort

Kappersschort 

Ben je op zoek naar een kappersschort die kwalitatief kapsalon waardig is? Koos van der Beek kappersgroothandel heeft een grote collectie kappersschorten, kapmantels, verfschorten en ander textiel!
Een kappersschort van Koos van der Beek voldoet aan alle kwaliteitseisen die voor ons belangrijk zijn. Ze zijn waterdicht en geven chemische producten geen kans. Onze kappersschort is gemaakt van comfortabel materiaal en zijn one-size zodat ze altijd perfect zitten!

Verschillende materialen 

Er zijn vele kappers en vele wensen. Heeft jouw salon een stoere look en wil je daarom ook graag een stoere kappersschort? Kies dan voor een leren of denim variant. Wil je jouw kappersschort net zo een chique uitstraling geven als jouw chique kapsalon? Kies dan voor een zwarte kappersschort. Hou jij van opvallen en mag het wat spannender? Koos van der Beek heeft ook glimmende en leatherlook kappersschorten in haar assortiment! 

Optimale bescherming 

Een kappersschort is de ideale bescherming voor jouw kleding tijdens een knipbeurt. Ze beschermen de kleding niet alleen tegen vlekken, maar zijn ook zo ontworpen dat de kappersschort comfortabel zit. Als jij als kapper je comfortabel voelt straal je dit ook uit naar jouw klanten. Zo kom je met jouw kappersschort altijd piekfijn voor de dag!