• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kapperskoffer

Reis in stijl naar een kappersklus met jouw favoriete kapperskoffer! Bij Koos van der Beek vind je een ruim assortiment materialen, kleuren en modellen voor barbers en kappers on the go.
Merken

Kapperskoffer

Kapperskoffer

Reis in stijl naar een kappersklus met jouw favoriete kapperskoffer! Of je nu een mobiele kapper bent of je spullen graag netjes opbergt in de kapsalon, een kapperskoffer is geschikt voor elke kapper! Bij Koos van der Beek vind je een ruim assortiment materialen, kleuren en modellen. Voor elke wens een kapperskoffer!

Jouw kapperskoffer 

Onze kapperskoffers zijn ontworpen voor de barber en de kappers on the go. Zoek je een harde kapperskoffer met een stoere metaallook en stevige wielen? Of zoek je een kapperskoffer in een kekke roze of zebra print waarmee je de show kan stelen in jouw kapperssalon? Onze kappersgroothandel heeft het allemaal! 
 

Modulaire kapperskoffer 

Maak het jezelf makkelijk en kies voor de kapperskoffer van de meest bekende merken zoals Comair of Sibel. Van goede kwaliteit en met voldoende ruimte voor al jouw kappersbenodigdheden. Koos van der Beek verkoopt ook kapperskoffers met meerdere opbergniveaus. Deze kapperskoffers zijn zeer prettig in het gebruiksgemak door het slimme design. Ook zwaardere kappersbenodigdheden vervoeren is met deze koffers geen probleem. 

Veilig & overzichtelijk 

Een degelijke kapperskoffer is ideaal om al jouw kappersproducten mee te nemen. Prettig en overzichtelijk, met een professionele look. Ideaal om te vervoeren terwijl jouw kappersproducten veilig zijn opgeborgen. Een echte musthave voor jou als professionele kapper!