• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kapperskammen voor elke kapper

Alle kammen voor kappers vind je hier; van Hercules, Matador of Y.S. Park voor de scherpste prijs en altijd voorradig. Vraag gerust om ons advies.
Merken

Kapperskammen voor elke kapper

Kapperskam 

Een kapperskam is er in allerlei soorten en maten. Je kan een kapperskam kopen van hout, kunststof en zelfs van beenderen. Er zijn kapperskammen met handvat, zonder handvat, met wijde vertanding en met fijne vertanding. Daarnaast heb je kammen in allerlei soorten en maten, met elk een eigen toepassing. Zoek jij een kapperskam om te knippen, te trimmen, te stylen of om te gebruiken bij het verven van het haar? Bekijk dan ons assortiment! 

De knipkam

De knipkam is waarschijnlijk de meest gebruikte kam. Of je nu als man het haar wilt stylen, als kapper ondersteuning wilt bij het knippen of als vrouw je haar wilt ontklitten: deze kapperskam is perfect! Dat dankzij de zeer fijne en wijdere vertanding. 
Bij Koos van der Beek kan je knipkammen kopen van verschillende merken zoals Hercules, Y.S. Park, Andis, Comair, Wahl, Eurostil of Sinelco. Koop je een kapperskam van een gerenomeerd merk dan weet je zeker dat jouw kam van goede kwaliteit is, daarom lang mee gaat en een geweldig resultaat geeft! 

Andere kapperskammen

Op zoek naar een andere kam? Koos van der Beek heeft een groot assortiment andere kapperskammen. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze zakkammen, toupeerkammen, muntkammen en afro kammen? En natuurlijk ontbreekt een vorkkam, highlight kam, opscheerkam, contourkam en slaglegkam ook niet in ons assortiment!