• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kappersbenodigdheden

Al meer dan 75 jaar hebben we alle kappersbenodigdheden voor elke kapper. Van borstels tot scheerkwasten en van scharen tot handschoenen. Met 12.500 artikelen in het assortiment vind je alles wat je als professionele kapper nodig hebt!

Kappersbenodigdheden

Kappersbenodigdheden 

Professionele kappersbenodigdheden koop je bij Koos van der Beek Kappersgroothandel! In onze groothandel en op onze webshop vind je professionele kappersspullen van grote merken als Kyone, Y.S. Park, Feather, Omega, Jaguar en Tondeo. Bij Koos van der Beek vind je dus kappersbenodigdheden voor iedereen! 

Kammen & borstels

Borstels en kammen van de beste kwaliteit, voor de kapper die graag werkt met de beste kappersbenodigdheden. Om de klanten goed te borstelen, te kammen en te knippen, beschikbaar in uitlopende merken, uitvoeringen en materialen. Bekijk de pneumatische borstels, de beste knipkammen en de kapperspullen van onverwoestbare kwaliteit. Goede kammen en borstels horen immers tot de standaarduitrusting van de professionele kapper. 

Knippen & scheren 

Scharen en messen van verschillende merken vind je bij Koos van der Beek Kappersgroothandel. Knipscharen, mesjes, effileermessen, coupescharen, scharen voor linkshandigen of Limited Edition scharen, wij hebben het allemaal! 

Gereedschap & accessoires

Wil je haar stijlen of juist krullen, kleuren of ontkleuren? Om een permanent of kleuring te zetten heb je verschillende kappersbenodigdheden nodig. Bij Koos van der Beek koop je alle omvormingsproducten en aanverwanten kappersspullen die je nodig hebt om een mooie, glanzende coupe te creëren. Gaat jouw voorkeur ook uit naar zorgvuldig en efficiënt werken? Bekijk dan ook ons assortiment materiaalholsters en -tassen. 

Wegwerpartikelen 

Onmisbare kappersspullen in de professionele salon zijn wegwerpartikelen zoals blondeermutsen, handschoenen en verfschorten. Met en zonder poeder, voor kappers met een allergie, en van pastic of vinyl. 

Textiel 

Handdoeken en ander textiel voor de kapper zijn eenvoudig online te bestellen zodat je nooit meer mis grijpt. Juist op zoek naar een mooie kapmantel? Goed van kwaliteit en beschikbaar in verschillende uitvoeringen. Chique zwart of voor kinderen met leuke print zodat je voor iedere klant een passend model in huis hebt. 

Mobiel knippen 

Voor de mobiele kapper en de thuiskapper hebben wij een compleet assortiment aan professionele kappersbenodigdheden. Op de juiste manier jouw kappersspullen vervoeren? Bekijk dan ons assortiment materiaalkoffers en materiaaltassen voor de kapper.