• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kappersmessen & mesjes

Altijd 4 doosjes Feather mesjes voor € 99,-. Een groot assortiment scheermessen en mesjes voor de kapster, herenkapper en barbier. Professionele kwaliteit!
Merken

Kappersmessen & mesjes

Scherpe scheermessen

Iedere barber of kapper kan niet zonder een scherp, professioneel kappers scheermes. Je gebruikt een kappersmes om nekharen glad te scheren, haar te snijden en de contouren bij te werken. Koos van der Beek heeft diverse modellen kappersmessen van bekende merken als Feather, Jaguar, Tondeo en Barburys.

Snijden, effileren, scheren en trimmen

Wil je het haar uitdunnen om het kapsel helemaal af te maken? Dat moderne kapsel superstrak effileren? De nekharen scheren of de bakkebaarden van die stijlvolle klant trimmen? Een kappers scheermes maakt het modelleren van de meest bijzondere looks mogelijk! Bij Koos van der Beek vind je de scherpste messen voor een scherpe prijs!

Ergonomisch en veilig

Een goede werkhouding is essentieel als je 8 uur per dag aan het knippen en stylen bent. Met onze professionele kappersmessen ben je verzekerd van een perfecte grip en hoogwaardige materialen en kwaliteit. Zo krijg je altijd het beste resultaat zonder last te krijgen van je pols, vingers of armen. Veel messen zijn voorzien van een beschermkapjes, zodat je je niet onverwacht kunt snijden; wel zo veilig!

Vervangmesjes

Is je mes bot? De meeste kappers scheermessen hebben een verwisselbaar mesje, die je kunt vervangen voor een nieuw, scherp blad. Kappersgroothandel Koos van der Beek heeft meerdere losse vervangmesjes voor ieder type kappersmes en toepassing. Of je nu een tribal wil scheren, het haar wil uitdunnen of bakkebaarden wil bijwerken: je vindt jouw favoriete mesjes hier!

Weet je niet welk mes het beste bij jou past? Laat het ons weten; bel of mail ons of bezoek onze winkel. We helpen je graag!