Over ons | lees alles over de leukste groothandel van Nederland

Onze Service

  • Geplaatst op
Onze Service

80 JAAR ERVARING, DAT MERK JE!
Een kappersgroothandel is meer dan een magazijn met producten. Wil je echt blij zijn met je aankoop, moet het een goede keus zijn. De ene keer een goedkope föhn de andere keer een onverwoestbare tondeuse voor intensief gebruik. De laagste prijs is tegenwoordig door het overmatige consumeren en zuinigheid te belangrijk geworden. Wij geloven er in dat je met een goed product elke dag meer plezier hebt en er vooral langer plezier van hebt. Wat wij het leukst vinden is het helpen bij de beste keuze voor jou, in de groothandel of bij jouw in je salon.
Is iets kapot, dan dan is nieuwe niet altijd nodig.

De Bezorging

  • Geplaatst op
De Bezorging

UIT VERTROUWDE HANDEN
Geen tijd om langs te komen, of gewoon het gemak van s’avonds bestellen en thuis ontvangen omdat je dat makkelijker vind, geen probleem. We verzenden dagelijks met PostNL en deze levert van maandag tot en met zaterdag af. Kun je het niet aannemen, dan proberen ze de buren. Gemak dient de mens en 1 telefoontje kan al genoeg zijn om de volgende dag je order te ontvangen.

De Winkel

  • Geplaatst op
De Winkel

KOM LANGS VOOR HET GROOTSTE AANBOD
We komen graag bij je langs om de nieuwste producten en trends te laten zien, maar hoe veel beter kunnen we je informeren dan in ons eigen "huis". Alle producten liggen op voorraad en je kan in alle rust en met het beste advies winkelen.

Het Team

  • Geplaatst op
Het Team

ERVARING & GEZELLIGHEID
Gert, Olav, John, Hans, Wim, Roeland, Monique, Mathanya, Daniel, Sanne en Coby zijn verantwoordelijk voor Van der Beek. Als team steken we dagelijks al onze energie in normale dingen. We doen het graag en dat maakt het dan ook meer dan de prijs waard om met ons samen te werken.

De Historie

  • Geplaatst op
De Historie

80 JAAR KAPPERSGROOTHANDEL
Het was mei 1939, toen de 18-jarige Koos van der Beek begon en de garage achter in de tuin van zijn ouders ombouwde tot magazijn. Een magazijn dat later zou doorgroeien tot een van de oudste en gezelligste kappersgroothandels van Nederland.