• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Kapmantel

Bekijk het volledige assortiment van uniek, kwalitatieve of ecologische kaplakens. Met het grootste assortiment van Nederland altijd een passend kniplaken voor in jouw salon.
Merken

Kapmantel

Kapmantel 

Op zoek naar een geschikte kapmantel voor jouw kapsalon? Koos van der Beek Kappersgroothandel heeft verschillende kapmantels van goede kwaliteit en in verschillende uitvoeringen. Een kapmantel met een opvallende print, in een felle kleur of juist een chique zwarte kapmantel. Specifiek op zoek naar een felroze kapmantel? Bekijk het uitgebreide assortiment van Koos van der Beek. Kies de juiste kapmantel voor in de salon, om jaren plezier van te hebben zonder daar de hoofdprijs voor te hoeven betalen. 

Superlicht en waterafstotend 

Kapmantels zijn er om de kleding van de klant te beschermen tegen vuil en chemicaliën. Ook kan het als vervelend worden ervaren wanneer de klant na een knipbeurt onder de haren zit. Koos van der Beek Kappersgroothandel heeft een groot assortiment kapmantels zodat je als kapper voor iedere klant een passend model in huis hebt. Koos van der Beek heeft kapmantels van onder andere de volgende merken: Trend Design, Nebur en Sibel. Wij hebben korte en lange kapmantels in ons assortiment. Korte kaplakens kun je gebruiken bij een föhn of opsteek behandeling. Lange kapmantels kun je bij alle andere behandelingen gebruiken. Belangrijk in dit geval is dat de kapmantel waterafstotend is, een goede bescherming biedt en superlicht is voor de klant. 

Kinder kapmantels

Speciaal voor de kleinsten klanten hebben wij kapmantels met een leuke print in ons assortiment. Welk kind wordt er niet blij van Dora, cowboys, space heroes en rcckstars. 
Koos van der Beek heeft voor groot en klein en voor alle doeleinden kapmantels in het assortiment, die je zowel online als in onze groothandel in Leusden kunt kopen!