Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Olaplex 4-in-1 Moisture Mask 370ml

Officieel Olaplex partner
Productomschrijving
Intensief geconcentreerde professionele behandelingOntwikkeld op basis van de gepatenteerde Olaplex Bond Building technologie voegt dit intensieve & herstellende masker veel vocht toe aan droog beschadigd haar. Het zorgt voor glans, veerkracht en volume.Het nieuwe professionele 4-in-1 Moisture Mask maakt deel uit van de nieuwe PRO-Rx-familie va...

Intensief geconcentreerde professionele behandeling

Ontwikkeld op basis van de gepatenteerde Olaplex Bond Building technologie voegt dit intensieve & herstellende masker veel vocht toe aan droog beschadigd haar. Het zorgt voor glans, veerkracht en volume.

Het nieuwe professionele 4-in-1 Moisture Mask maakt deel uit van de nieuwe PRO-Rx-familie van salonproducten en is geformuleerd om aan de behoeften van iedereen te voldoen, vooral mensen met zeer droog en beschadigd haar.

Een sterk geconcentreerd herstellend masker met verhoogde niveaus van ceramiden, oliën en aminozuren voegt glans, zachtheid en body toe, terwijl het intens hydrateert om beschadigd haar te behandelen voor een luxueuze post-chemische hydratatie in slechts 10 minuten.

Samen met het baanbrekende ingrediënt, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, bestaat Olaplex 4-In-1 Moisture Mask uit hoogwaardige ingrediënten die worden aangetroffen in huidverzorgingsproducten, waaronder ceramiden, oliën en aminozuren voor een luxueuze, post-chemische hydratatie. Deze ingrediënten werken om de haarschacht binnen te dringen om te hydrateren en glad te maken. De formule is intens geconcentreerd, met tot 140 toepassingen in één fles.

Kenmerken:

  • Professionele behandeling die alleen in de salon te verkrijgen is
  • Super geconcentreerd: < 140 behandelingen uit 1 fles
  • Hydrateert, maakt het haar glad, zorgt voor enorm veel glans en volume in 10 min.
  • Biedt klanten eindelijk een volledige Olaplex beleving voor gezond en mooi haar
  • Pro tip: voor maximale hydratatie te gebruiken na een herstelbehandeling
  • Richtprijs salonbehandeling: € 10

Koosvanderbeek.nl is officieel Olaplex Professional Partner

We verkopen uitsluitend Olaplex aan Koosvanderbeek.nl klanten. Geen minimale afname hoeveelheid. Bestel Olaplex 4-in-1 Moisture Mask 370ml snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
20410013
EAN
850018802017

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE