Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
 • Incl.Excl.
  BTW
 • 0
  Een 11 voor service
  Alles voor elke kapper
  Alleen voor professionals

  SA Douche Slang Los Voor Wasbakhouder

  Productomschrijving
  Salon Ambience: topkwaliteit saloninterieur De Salon Ambience Douche Slang Los Voor Wasbakhouder is een chromen doucheslang die past op alle Salon Ambience wasbakken met wasbakhouder. Salon Ambience: stijlvolle vormgeving en topkwaliteit voor elke kapsalon. Toe aan een nieuw salon interieur? Vraag vrijblijvend een offerte aan: bel 033 494 66 88. ...

  Salon Ambience: topkwaliteit saloninterieur

  De Salon Ambience Douche Slang Los Voor Wasbakhouder is een chromen doucheslang die past op alle Salon Ambience wasbakken met wasbakhouder.

  Salon Ambience: stijlvolle vormgeving en topkwaliteit voor elke kapsalon. Toe aan een nieuw salon interieur? Vraag vrijblijvend een offerte aan: bel 033 494 66 88.

  N.B. de afbeeldingen dienen enkel ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Neem contact met ons op of vraag de Salon Ambience catalogus aan voor actuele informatie.

  Bestel Salon Ambience Douche Slang Los Voor Wasbakhouder en andere salon interieur bij kappersgroothandel Koos van der Beek.

  Productspecificaties

  Artikelnummer
  6000040

  Eerder door jou bekeken