Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS

Productomschrijving
Ontdek de kracht van onze Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS voor kappers! Met deze handige en praktische tool wordt het verven van het haar van jouw klanten eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Of je nu een drukke salon hebt of een kapper bent die aan huis werkt, de Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS is de perfecte aanvulling op jouw too...

Ontdek de kracht van onze Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS voor kappers! Met deze handige en praktische tool wordt het verven van het haar van jouw klanten eenvoudiger en efficiënter dan ooit tevoren. Of je nu een drukke salon hebt of een kapper bent die aan huis werkt, de Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS is de perfecte aanvulling op jouw toolkit.

De zwarte bakjes zijn niet inbegrepen.

Het gebruik van de Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS

De werking van de verfwagen is heel simpel. De wagen is voorzien van een fijn RVS plateau waarop je gemakkelijk al je verfproducten en benodigdheden kunt opbergen. Hierdoor hoef je niet meer heen en weer te lopen tussen de wasbak en je werkstation, waardoor je tijd bespaart en je klanten sneller kunt helpen.

Meer voordelen

Met de Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS heb je alles bij de hand om professioneel en snel te verven. En dat niet alleen: je kunt ook nog eens rekenen op een betere ergonomie en een gezondere werkhouding. Door alles binnen handbereik te hebben, hoef je niet meer te bukken of te strekken om bij je spullen te komen, waardoor je rug en nek minder belast worden.

Kortom, de voordelen van de Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS voor kappers zijn talrijk. Of je nu net begint als kapper of al jarenlang ervaring hebt, onze verfwagen helpt je om je werk sneller, efficiënter en gezonder te doen.

Dus waar wacht je nog op? Bestel vandaag nog jouw eigen Alteq Colour Trolley Verfwagen RVS en ontdek de voordelen zelf!

Productspecificaties

Artikelnummer
65003
EAN
9999999988318

Eerder door jou bekeken