Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

NIEUW K18 | lees hier alles

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

NIEUW K18 | lees hier alles

Andis Replacement Cutters & Foil Voor Andis Shaver

Andis Replacement Cutters & Foil Voor Andis Shaver
Productomschrijving
De Andis Replacement Cutters And Foil Lithium Shaver is een origineel Andis vervangingsonderdeel voor de Andis ProFoil shaver. De folies zijn hyperallergeen waardoor er irritatie-vrij kan worden geschoren. Met de Replacement Cutters And Foil kunnen fades worden afgewerkt en is gladscheren eenvoudig en snel. Bevat het scheerblad en scheermessen, bei...
De Andis Replacement Cutters And Foil Lithium Shaver is een origineel Andis vervangingsonderdeel voor de Andis ProFoil shaver. De folies zijn hyperallergeen waardoor er irritatie-vrij kan worden geschoren. Met de Replacement Cutters And Foil kunnen fades worden afgewerkt en is gladscheren eenvoudig en snel. Bevat het scheerblad en scheermessen, beiden klaar voor gebruik. Plus- en minpunten Hypo-allergeen scheerblad Fades afwerking en gladscheren Geschikt voor de Andis ProFoil Shaver Het resultaat zal door het vervangingsonderdeel weer optimaal zijn. De Andis Profoil Scheerapparaat geeft een glad en irritatie-vrij resultaat. Bestel Andis Replacement Cutters And Foil Lithium Shaver bij Voorkappers en ontvang dit origineel onderdeel snel in huis!

Productspecificaties

Artikelnummer
40013905
EAN
40102171550

Eerder door jou bekeken

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »