• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Andis G-I T-Outliner (Snoertondeuse)

1 / 1
Bestellen voor 12:00 is vandaag verstuurd! Je hebt nog 03:39 uur
Andis Andis G-I T-Outliner (Snoertondeuse)

Zeer kort knippende trimmer

De iconischeAndis T-Outliner trimmer.Na een jarenlange ontwikkeling is deze veelgevraagde trimmer eindelijk geschikt gemaakt voor de Nederlandse barbers en hairstylisten. Net als de Amerikaanse uitvoering heeft deze een werksnelheid van 7200 toeren per minuut en ziet hij er identiek uit. Dit is een must-have voor de barber!

De T-Outliner is zeer kort knippend en heeft dan ook een snijblad met zeer fijne en korte tandjes. Deze tondeuses worden gebruikt om contouren te knippen of details aan te brengen en droog te scheren, dus niet voor het langere haar. Hiervoor moet je voorbewerken met een grote tondeuse tot een lengte van ongeveer een 1/2 cm. Daarna kun je superscherpe lijnen maken of zo kort als mogelijk scheren. Wel dien je zoals bij alle tondeuses de snijbladen goed schoon te borstelen en tussen de knipbeurten door te oliën.

Geleverd met zeer kort knippend snijblad. Perfect voor het afwerken van de contouren, detailleren, tribals, hair tattoos en scheren. Roestvrijstaal voor een betrouwbare lange levensduur van de snijmessen. Eenvoudige instelling voor Zero-Gapping middels 2 schroefjes en schuifsjabloon.

Reviews
Reviews
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen