Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals
0

1 order = 1 boom | meer weten ?

0
Een 11 voor service
Alles voor elke kapper
Alleen voor professionals

1 order = 1 boom | meer weten ?

Andis GTX-EXO Cordless Trimmer

Productomschrijving
Het beste van twee wereldenDe Andis GTX-EXO trimmer maakt gebruik van dezelfde geweldige snijprestaties als de Cordless T-Outliner, maar gaat nog een stap verder met een ontwerp met open mes, dat optimaal zicht biedt voor nauwkeurige details onder elke hoek. De unieke behuizing biedt het beste van twee werelden - hoge zichtbaarheid met bescherming ...

Het beste van twee werelden

De Andis GTX-EXO trimmer maakt gebruik van dezelfde geweldige snijprestaties als de Cordless T-Outliner, maar gaat nog een stap verder met een ontwerp met open mes, dat optimaal zicht biedt voor nauwkeurige details onder elke hoek.

De unieke behuizing biedt het beste van twee werelden - hoge zichtbaarheid met bescherming van alle interne onderdelen tegen vuil of onderhoudsproducten zoals tondeuse olie en spray.

Het GTX-Z-blad is vooraf ingesteld met een kleinere opening en de aangepaste gouden coating is corrosiebestendig voor extra duurzaamheid en een langere levensduur. Het ontwerp met diepe tanden van het mes zorgt ervoor dat er meer haar door de trimmer kan gaan. Deze functie leidt tot een gladdere droge scheerbeurt, minder irritatie van de huid en vermindert het risico dat haren worden overgeslagen tijdens het trimmen of scheren.

De lithium-ionbatterij levert meer dan 100 minuten consistent vermogen, terwijl de Constant Speed ​​​​Technology consistente snijprestaties levert met 7.200 rpm door alle haartypes. Het LED-indicatielampje laat je weten wanneer je batterij bijna leeg is, zodat je verder kunt knippen met het snoer.

Deze trimmerset bevat vier opzetkammen voor veelzijdigheid bij het trimmen, een oplaadstandaard, oplaadadapter, mesbeschermer en olie.

De GTX-EXO Trimmer is een geweldige aanvulling op de Andis T-Outliner-serie en zal niet alleen de aandacht trekken met zijn prachtige ontwerp, maar ook met zijn evolutionaire prestaties. Deze tool is geweldig voor professionals en ook voor thuisgebruikers.

Kenmerken:

  • Rotatie motor, max 7200 RPM
  • GTX-Z-blad vooraf ingesteld met een nauwere opening voor fijne details in een aangepaste gouden corrosiebestendige coating
  • Krachtige lithium-ionbatterij levert meer dan 100 minuten gebruikstijd op één keer opladen
  • Extreem krachtige, snelle roterende motor levert 7.200 slagen per minuut met geavanceerde Constant Speed ​​​​Technology voor ultieme mesprestaties door alle haartypes
  • Snoer/snoerloze bediening voor geen stilstand achter de stoel en niet wachten op opladen
  • Afwerking: mat zwart en 24-karaats goud

Bestel Andis GTX-EXO Cordless Trimmer snel en makkelijk bij Koosvanderbeek.nl.

Productspecificaties

Artikelnummer
40017410
EAN
040102741050

Eerder door jou bekeken

//BOTSONIC CODE